NIEUWS

Primeurs High End 2011 - Dynaudio

Redactie HiFi.nl | 04 mei 2011

De grootste hifishow van Europa heeft alvast twee primeurs bekend gemaakt: de wereldpremière van de nieuwe Dynaudio Focus Line, en de Duitse première van de Confidence Signature.

Dynaudio Focus zal op donderdag 19 mei vertegenwoordigd zijn door twee nieuwe productlijnen, die door Wilfried Ehrenholz (CEO Dynaudio) en zijn product manager zullen worden gepresenteerd. De huidige serie Focus modellen werd geïntroduceerd op High End 2005 en werd de meest succesvolle lijn van het merk. Deze modellen zijn nu op ieder niveau verbeterd, en klaar voor de introductie.

Een ander hoogtepunt voor Dynaudio is de Confidence serie: alle vier de Confidence modellen zullen beschikbaar komen als MK II versies en als opgewaardeerde Signature versies. De Signature modellen hebben naast de technische verbeteringen van de MK II edities een nieuw uiterlijk en een verlengde garantie. Tot slot presenteert Dynaudio tijdens High End ook de nieuwe Volkswagen Phaeton, met het eigen ingebouwde 1000 watt, 12-kanaals geluidssysteem Temptation.


EDITORS' CHOICE