NIEUWSArcam

Hifi Shows: De Doelen en Café Engels

Redactie HiFi.nl | 17 april 2011 | Arcam

Dit weekend viert Rotterdam het voorjaar met twee hifishows. Op een steenworp afstand van elkaar, want in De Doelen is de Lente Hifi Show en een paar straten verderop, bij het Centraal Station, heeft Café Engels haar deuren openstaan voor hifiliefhebbers. HiFi.nl doet uiteraard verslag van beide evenementen, in woord en beeld.

In de aanloop naar de shows bereikten ons al vele berichten over De Doelen en Café Engels met aankondigingen over aanwezige merken en importeurs. Op De Doelen (toegang: 12,50 euro) is iedereen van Aspera tot Viertron aanwezig. Zo toont Joenit, om een hele kleine greep uit de aanwezigen te nemen, de nieuwe Totem Element luidsprekers, HVP Audio heeft Marten Bird luidpsrekers meegebracht en pakt Audiac uit met Arcam.

In Café Engels (toegang gratis) demonstreert Music2 een setup met materiaal van Kanzy en van het merk Acoustic Signature staan de opnieuw vormgegeven modellen Samba, Final Tool en Mambo op de show.

De komende week zal bij ons verder in het teken staan van de verslaggeving rond de Rotterdamse shows. Kom dus vooral regelmatig terug deze week om op de hoogte te blijven van beide evenement.

MERK

EDITORS' CHOICE