NIEUWSRedEye

Win een Thinkflood RedEye Remote!

Redactie HiFi.nl | 21 april 2011 | RedEye

Er zijn inmiddels verschillende oplossingen beschikbaar om de wildgroei aan afstandsbedieningen in huis tot een minimum te beperken, maar de RedEye van Thinkflood maakt het nu wel heel makkelijk. Het door AND Benelux naar Nederland gehaalde apparaat, maakt het mogelijk om al je met infrarood te bedienen apparatuur vanaf iPad, iPhone of iPod Touch aan te sturen. En HiFi.nl mag twintig lezers blij maken met een RedEye!

De RedEye is een klein dock, dat via een App voor iPad, iPhone of iPod Touch signalen uitzendt naar televisie, versterker, dvd-speler en het kastje van de digitale televisie. Al je A/V-apparatuur kan op die manier simpel bediend worden vanaf het scherm van je mobiele apparaat. De gratis App maakt verbinding met een online database van ruim 100.000 apparaten, maar als alles eenmaal geprogrammeerd is, werkt de bediening intuïtief en feilloos. Bovendien kun je in RedEye stramienen programmeren. De optie ‘TV Kijken’ zorgt er dan bijvoorbeeld voor dat RedEye met het ingeven van één enkel commando je televisie, digitale ontvanger én receiver aanzet.

Alle instellingen worden op RedEye zelf opgeslagen, zodat apparaten die later met het dock verbonden worden automatisch de opgeslagen bedieningsinstructies overnemen. Op die manier hoef je maar één keer alles in te programmeren. RedEye maakt bovendien gebruik van wifi, waardoor je niet hoeft te richten met je iPhone of iPad. Daarnaast kun je met de gyroscoop in die apparaten bijvoorbeeld zappen of het volume bedienen door polsbewegingen te maken. Omdat het RedEye dock aan alle kanten infrarood uitzendt, heb je ook veel vrijheid in de plaatsing van het dock. Tenslotte kun je er je telefoon nog in opladen ook.

RedEye is verkrijgbaar bij verschillende dealers en kost 229 euro, maar HiFi.nl mag er twintig weggeven. Klik dus snel door naar onze prijsvraagpagina om kans te maken op zo’n handige universele afstandsbediening!

Zie onderstaand filmpje voor een uitgebreide uitleg van de RedEye Remote:


EDITORS' CHOICE