Draadloze speaker voor bluetooth audio van Altec Lansing

Redactie HiFi.nl | 09 april 2011 | Altec Lansing

Altec Lansing introduceert de inMotion Air, een stereospeaker die muziek van allerlei apparaten via bluetooth kan afspelen. Het bereik is 100 meter, zodat de muziek in het hele huis kan worden beluistert.

De inMotion Air is ook makkelijk te verplaatsen dankzij het compacte ontwerp, lichte gewicht en de Lithium-ion batterij die tot zeven uur meegaat. Hij speelt speellijsten, internetradio of andere audiobestanden af van multimedia-telefoons, iPod Touch, iPad en andere muziekdragers met bluetooth. Met de bijgeleverde afstandsbediening zijn muziekbibliotheken uit iTunes en Windows Media Center te bedienen.

Bovendien wordt er ook een bluetooth usb-adapter mee gestuurd om muziek van een pc zonder bluetooth functionaliteit af te spelen. Hiermee zijn ook meerdere inMotion Air’s te koppelen en beschikt de adapter over een 3.5mm audio-uitgang, zodat een extra set bedrade speakers is aan te sluiten.

De Altec Lansing inMotion Air is vanaf april verkrijgbaar bij Apple, Dixons en andere retailers voor een adviesprijs van 199,99 euro. Hij is verkrijgbaar in het zwart en ‘gunmetal’ grijs. 


EDITORS' CHOICE