NIEUWSArcam

Een muzikale zomer bij Raf

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2011 | Arcam

In de zon op een balkon of in de tuin is natuurlijk nog fijner met muziek op de achtergrond. Daarom kregen wij van Raf wat aanbevelingen om buiten van muziek te kunnen genieten.

Foto: rCube 

De rCube van Arcam. Deze heeft een geïntegreerd iPod-dock, 150 Watt stereoversterker en een set speakers. Ook is de rCube geschikt voor streaming audio (zowel bedraad als draadloos) door het hele huis, maar natuurlijk ook buiten. Werkt op een oplaadbare Lithium batterij.

Foto: Zeppelin Mini

Na al het nieuws over de Zeppelin Air zouden we hem bijna vergeten, de B&W Zeppelin mini. Deze is via USB rechtstreeks aan te sluiten op een computer of Mac en beschikt over een flowport basreflex systeem. Geschikt voor alle nieuwe iPod modellen met docking en de iPhone.

Foto: Pioneer XW-NAV1K

Dan een alles in één muzieksysteem, de Pioneer XW-NAV1K. Deze beschikt over een ingebouwde cd/dvd-speler en FM tuner, USB aansluiting met weergave van MP3, DivX, WMA en JPEG bestanden, HDMI uitgang en video upscaling naar 1080p, mogelijkheid voor het converteren van audio cd’s naar MP3 formaat en ingebouwde timer met wek- en slaapfunctie. 

MERK

EDITORS' CHOICE