NIEUWS

De ‘vrouwengadget’

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2011

Wie zich wil richten op een vrouwelijk publiek, kan haast niet fout gaan door zich te laten inspireren door diamanten. Met dit in gedachten heeft Hercules, de specialist op het gebied van multimedia- en audio-oplossingen, een nieuwe diamantvormige speakerset ontwikkeld; de nieuwe Hercules XPS Diamond 2.0 usb-speakerset.

Het unieke en uitzonderlijke ontwerp van de satellietspeakers, de lakzwarte afwerking en elegante, transparante basis zullen zeker tot de verbeelding spreken van iedereen die van glitter en glamour houdt. De Full USB-functie van de speakers – wat betekent dat zowel de voeding als de audiosignalen via de enige USB-kabel van de set lopen – is perfect voor iedereen die op zoek is naar een audio-oplossing die eenvoudig kan worden aangesloten en gebruikt. Voedingsadapters horen nu voorgoed tot het verleden.

De compacte afmetingen van de satellietspeakers, met een diameter van slechts 9 cm, en de meegeleverde stijlvolle draagzak van zwart fluweel (voorzien van aparte compartimenten) voegen nog een extra dimensie toe aan de charme van deze speakerset, aangezien gebruikers hun XPS Diamond-set gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen, samen met hun laptop of netbook.

De Hercules XPS Diamond 2.0 usb-speakerset is vanaf april 2011 verkrijgbaar tegen een aanbevolen verkoopprijs van 39,99 euro (inclusief BTW).


EDITORS' CHOICE