NIEUWS47 Labs

X-fi op AudioVideo2day Belgium 2011


Redactie HiFi.nl | 25 maart 2011 | 47 Labs

Op 2 en 3 april vindt AudioVideo2day Belgium 2011 plaats. Tijdens deze dagen, georganiseerd door Audiovideo2day, is er van alles te zien in het congrescentrum Ter Elst. Één van de aanwezige partijen op AudioVideo2day Belgium is X-fi met 47 Labs, Solidsteel en Furutech.

47 Labs
"Only the simplest can accomodate the most complex". Het Japanse 47 Labs probeert vast te houden aan hun filosofie; minimalistische ontwerpen om de muziek zo puur mogelijk te houden. Er wordt gespeeld met de beroemde Gaincard versterker, het Flatfish CD-loopwerk en Progression non-oversampeling D/A converter op de Konus Audio Essence luidsprekers. 


Foto: 47 Labs - ©HiFi.nl

Solidsteel
Het Italiaanse Solidsteel maakt al sinds 1991 audiotafels en luidsprekerstands. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn tot in het kleinste detail geoptimaliseerd om de apparatuur en speakers die erop staat op hun best te laten klinken.


Foto: Solidsteel - ©X-fi

Furutech
Nieuw van deze bekende Japanse fabrikant is de series Alpha Design Labs (ADL). Met onder andere de GT40 USB DAC / Phono ADC (475 euro) die snel bekend wordt om z’n vele functionaliteiten. Daarnaast bevat de ADL series betaalbare maar high-end USB- en analoge bekabeling, helemaal gebouwd met hoogwaardige Furutech onderdelen/connectoren.


Foto: Furutech - ©X-fi

X-fi is importeur van Furutech, JM Reynaud, AMR, Solidsteel, Audio Note, Devore Fidelity en 47 Labs.

EDITORS' CHOICE