NIEUWSEbode

Verstop je A/V apparatuur

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2011 | Ebode

Wil je ook  Audio en Video apparatuur in TV kastje en uit het zicht plaatsen? Maar heb je dan het probleem dat je de apparaten niet meer kunt bedienen? Dan heeft ebode electronics goed nieuws voor je. De ebode Pro Mini en Pro Flush ontvangers zijn nu uit voorraad leverbaar.

Deze kits bieden volledige controle over de bediening van A/V apparaten als deze achter gesloten deurtjes geplaatst zijn. Beide ontvangers worden gevoed via een voedingsadapter en hebben een status en feedback LED. De InfraRood producten van ebode ‘vangen’ het signaal van  afstandsbediening(en) op en sturen dat door naar de apparaten in het TV-meubel. Op deze manier kun je toch apparatuur bedienen terwijl deze uit het zicht staat.

De Mini Ontvanger is erg klein en daarom ideaal om naast of onder een TV scherm te plakken. De Flush Ontvanger kan in een kastje of paneel geplaatst worden waardoor deze vrijwel onzichtbaar is. De Flush Kit wordt geleverd met 4 uitwisselbare, gekleurde top covers (zwart, wit, geborsteld chroom en koper) om bij elk decor te passen. Beide ontvanger zijn zeer klein. Ook beschikbaar in de ebode IR Link Serie zijn de volgende kits die geleverd worden met de Table Top Muis Ontvanger:
- IR Link C - Werkt via COAX
- IR Link Pro - Professionele Muis Ontvanger met status en feedback LED


EDITORS' CHOICE