NIEUWSPhilips

Veel nieuwe producten van Philips

Redactie HiFi.nl | 08 maart 2011 | Philips

Een deel van onze redactie is mee met de persreis van Philips in Barcelona. Deze week worden dan ook veel nieuwe producten gelanceerd, televisies, audio/video en multimedia accessoires.

Foto: 9000-serie

De 9000-serie Smart LED TV heeft hetzelfde concept als zijn voorgangers: precisie-engineering en technologie voor een dieper contrast, scherper detail en een vlotte weergave van de snelste actiebeelden. Wel biedt deze versie full HD 3D. De 3D Max-technologie kan twee miljard pixels per seconde verwerken. Naast deze 3D tv brengt Philips dit jaar ook een realtime 2D naar 3D conversie uit. Hierdoor kun je je volledige filmcollectie naadloos op het scherm weergeven.

Ook breidt Philps uit met de Cinema 21:9 Gold Series Smart LED tv. Deze volgt de Cinema 21:9 Platinum Series van vorig jaar op. Deze nieuwe Gold Serie maakt 3D kijken op grote schaal mogelijk, dankzij Easy 3D. Met behulp van een lichte passieve 3D bril, gekoppeld aan het 3D gepolariseerde scherm, zorgt het voor realistische 3D.

De televisies die Philips dit jaar uitbrengt zijn voorzien van Smart TV-pakketten. Hiermee worden ze interactieve mediaportalen voor online content. Je kunt muziek, foto’s en video’s streamen vanaf je tablet, pc, smartphone of laptop en programma’s of films opslaan op je harddisk. Dit zal voortaan beschikbaar zijn op de series 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum en Gold.

Naast alle nieuwe tv’s is er ook wat nieuws voor de muziekliefhebbers. Philips gaat twee productlijnen combineren, SoundSphere en Fidelio. De Fidelio SoundSphere dockingspeakers maken gebruik van de SoundSphere technologie en Airplay. Ook komt er een nieuwe hoofdtelefoon, FloatingCushions. Deze is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van je oren, hierdoor zou hij niet meer pijn gaan doen.

Vanaf nu kun je ook blu-ray dvd’s onderweg bekijken.Philips lanceert namelijk ook nog een draagbare blu-ray speler.

MERK

EDITORS' CHOICE