NIEUWSProjecta

Projectie op hoog niveau


Redactie HiFi.nl | 04 maart 2011 | Projecta

Projecta tilt projectie letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Zij introduceert twee types gemotoriseerde projectorliften voor plafondinbouw: de Pro-Lift en de Pro-Lift Pivot. Ontwikkeld voor de meest veeleisende installaties. De Pro-Lift is een lift die verticaal vanuit het plafond naar beneden beweegt en de Pro-Lift Pivot is een kantelbare lift.

Pro-Lift
De Pro-Lift is een lift die verticaal vanuit het plafond naar beneden beweegt met een stevige stalen constructie met vleugelmoeren en schroeven in plaats van een kettingsysteem. De Pro-Lift is beschikbaar in twee versies. De Pro-Lift 25 beweegt 25 cm naar beneden vanaf het plafond en de Pro-Lift 38 beweegt 38 cm naar beneden. Beide versies hebben een laadvermogen van 18 kg.Pro-Lift Pivot
De Pro-Lift Pivot heeft een kantelfunctie vanuit een vast draaipunt om een goede projectorpositie te garanderen. De Pro-Lift Pivot is standaard uitgevoerd met potentiaalvrije contacten en heeft een intern gemonteerde schakelaar voor een gemakkelijke installatie. Dankzij de afwerkrand aan de onderzijde is de montage in het plafond onopvallend. De Pro-Lift Pivot heeft een laadvermogen van 11 kg.

De projectorliften zijn compleet met een universele projectorbeugel en zijn vervaardigd uit stevige kwaliteitsmaterialen en worden gepoedercoat. Beide universele liften kunnen verwerkt worden in een systeemplafond of een vast plafond.

EDITORS' CHOICE