De analoge dagen van Audio Selectief

Redactie HiFi.nl | 03 maart 2011 | Thorens

Ook in 2011 nodigt Audio Selectief iedereen met een interesse voor analoog geluid uit om langs te komen in de winkel in Sneek. In het weekend van 11 en 12 maart wordt de hele winkel omgebouwd zodat er gedemonstreerd kan worden met minimaal vier verschillende draaitafels. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor een kop koffie en om bij te praten over de audio hobby.

Dit jaar heeft Audio Selectief een aantal importeurs uitgenodigd die allemaal analoge merken in het pakket hebben. Bij binnenkomst in de winkel kom je als eerste bij Leo Heijmans van Heijmans Sound & Vision. Thorens is het analoge merk in zijn pakket. Links van Leo Heijmans staat Gerrit Nutters. Nutters Audio heeft met MFSL en Speakerscorner een ruim assortiment lp’s op voorraad. Daarnaast heeft MFSL ook een mooi element in het pakket.


Foto: Holborne Analog 1

Achter in de ruimte worden twee draaitafels opgesteld. Aan de ene kant presenteert Sneek Hifi de Holborne Analog1 met Lyra element. Daarnaast komt een Goldenote draaitafel te staan met het eerder genoemde MFSL element. Phono versterking komt voor rekening van Pass Labs. In de ruimte ernaast presenteert Rick Paap van Dynamic Solutions een opstelling van zijn merken. Ook hier zal een draaitafel opgesteld zijn.

In de nieuwe ‘referentie ruimte’, waar na de show een referentie set opgesteld zal worden, presenteert Monitor Audio producten van Transrotor en Roksan. Naast de demonstraties vindt Audio Selectief het ook belangrijk dat er gesproken kan worden over de audio hobby. Tussen demonstraties door en in een speciaal gereserveerde ruimte is hier de gelegenheid voor. De shows vinden plaats op 11 en 12 maart van 10:00 tot 18:00 uur. Ook kun je al bij hen terecht op 10 maart van 17:00 tot 21:00 uur. De winkel is gevestigd aan grootzand 66 in Sneek.

Hier kun je zien hoe de Analoge dagen in 2010 waren vormgegeven.


EDITORS' CHOICE