NIEUWSDynaudio

Dynaudio Show bij Praalder Audio Video


Redactie HiFi.nl | 11 februari 2011 | Dynaudio

Vanaf donderdag 17 maart tot zaterdag 19 maart zal er een Dynaudio show plaatsvinden in samenwerking met Praalder Audio Video. Tijdens deze dagen worden er door de hele winkel heen verschillende Dynaudio producten gepresenteerd, variërend van de Award winning DM serie, de opstapserie van Dynaudio, tot aan de veel geprezen Confidence en Evidence serie.

Foto: Evidence Temptation

Dit alles is in combinatie met Chord Electronics. Chord Electronics weet door de hoge mate van ervaring op het gebied van draadloze verbindingen via Bluetooth of bedraad via USB alle digitaal opgeslagen muziek naar een nieuw kwaliteitsniveau te brengen. De geperfectioneerde en speciaal door Chord Electronics geprogrammeerde converters zijn duidelijk beter dan de techniek toegepast in de meeste CD spelers. Alle Dynaudio en Chord Electronics sets worden compleet en als totaaloplossing gepresenteerd.

De Automotive tak van Dynaudio is ook aanwezig met een Volkswagen Golf GTD met het ingebouwde Dynaudio Sound System. De Duitse ingenieurs van Volkswagen hebben in samenwerking met Dynaudio een high-end en audiofiel geluidsysteem ontwikkeld om bestuurders van deze gewaardeerde compacte auto volop van zijn muziek te laten genieten.

Praalder Audio Video is gevestigd aan theresiastraat 153-157 in Den Haag. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Praalder Audio Video.

MERK

EDITORS' CHOICE