NIEUWSNedis

Nedis: Kabels met kwaliteit

Redactie HiFi.nl | 11 februari 2011 | Nedis

Wie op zoek is naar een uitgebreid assortiment kabels is bij Nedis aan het juiste adres. De fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires biedt een zeer uitgebreid assortiment audio, video en computerkabels, en breidt haar assortiment nu uit met een nieuwe serie HQ Standard (HQS) kabels.

Nedis voert onder haar eigen merk HQ verschillende lijnen kabels, en vult dit assortiment nu aan met een nieuwe HQ Standard serie. De eerste serie bestaat uit audio-, video- en antennekabels. Alle kabels zijn van een hoge kwaliteit waarbij de geleiders uit 100% koper bestaan. De vergulde pluggen garanderen een perfecte signaaloverdracht. Met de introductie van deze nieuwe serie kabels maakt Nedis een strategisch belangrijke verbeterslag in haar grootste productgroep.

De HQ Standard serie is verpakt in een asymmetrisch vormgegeven blister met duidelijke kleuraanduiding, eenvoudige iconen en heldere productinformatie. De audiokabels worden aangeduid met blauw, de videokabels met groen en de antennekabels zijn van een grijze kleur voorzien. Hiermee speelt Nedis in op de behoefte van de consument om op een eenvoudige manier de juiste kabel te kunnen vinden, ook wanneer er minder technische kennis aanwezig is. Dankzij de blisterverpakking zijn de connectoren te zien en is het makkelijker de juiste kabel te vinden.

 

De HQ Standard serie is ook als volledig concept verkrijgbaar. Nedis biedt winkeliers een totaaloplossing waarmee zij in één keer een volledig assortiment kabels in huis hebben. Het samenstellen van een complementair en goedlopend assortiment in een aantrekkelijke display is een tijdrovende klus. Nedis helpt haar klanten door dit werk voor hen te doen en bespaart de winkelier een hoop tijd met haar Retail Fast Mover Concepts. Met het één, twee of drie meter HQ Standard concept biedt de winkelier haar klant voor iedere situatie de juiste kabel en behaalt daarnaast een maximaal rendement per m2.

De audio-, video- en antennekabels zijn direct verkrijgbaar, in de nabije toekomst zal het assortiment verder uitgebreid worden met computerkabels en losse connectoren. Ook deze zullen in eenzelfde blister met duidelijke kleuraanduiding verpakt worden. Bezoek deze website voor een volledig overzicht van het assortiment


EDITORS' CHOICE