NIEUWSEmondo

Nu op HiFi.nl: de Emondo Special!

Redactie HiFi.nl | 12 februari 2011 | Emondo | Importeur: Emondo

Sinds korte tijd heeft nu ook Emondo een special page op HiFi.nl. Emondo maakt audio video dressoirs waarmee met een druk op de knop je flatscreen verdwijnt.

Televisieschermen zijn de afgelopen jaren weliswaar een stuk platter geworden, maar hebben ook een groter oppervlak gekregen. Televisie en films kijken is alleen maar leuker geworden, maar als de tv niet aan staat, is het al snel een ongewenste blikvanger. Emondo Audio Video Dressoirs voorziet in een oplossing: dressoirs waar je flatscreen met één druk op de knop volledig in kan verdwijnen. Bovendien kun je ook audioapparatuur, kabels en stekkerdozen in de kasten wegwerken.

De Audio Video dressoirs zijn voorzien van een tv-lift met infrarood afstandsbediening, waar bovendien drie jaar garantie op zit. De tv kan dus van afstand omhoog en omlaag gebracht worden. De in verschillende formaten verkrijgbare, modulair opgebouwde kasten bieden bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een center speaker. Standaard worden ze geleverd als twee-, drie- of vierdeurs dressoir, maar er zijn tevens mogelijkheden tot maatwerk.

Meer weten over Emondo Audio Video Dressoirs? Op de Emondo Special is alles te vinden over Emondo, haar producten en waar ze verkrijgbaar zijn. En mocht beeld alleen niet genoeg zijn, dan is er ook nog altijd het filmpje op de special page waarin het principe haarfijn wordt uitgelegd.


EDITORS' CHOICE