NIEUWSJamo

Jamo-speakers uitgereikt


Redactie HiFi.nl | 08 februari 2011 | Jamo

Afgelopen maand werd de winnaar bekend van de Jamo S-426 luidsprekers die we van importeur Havoned mochten weggeven. De gelukkige winnaar is Evert van de Belt uit Almere. De speakers gingen zijn kant op omdat hij – naast het juiste antwoord op de vraag – de beste motivatie gaf waarom juist hij de Jamo’s moest winnen: "Mijn eerste luidsprekers waren van Jamo. Dit worden dan de eerste luidsprekers van mijn zoon (van 3 jaar oud)."

De luidsprekers zijn door Havoned-vertegenwoordiger Arno Hilbers afgeleverd bij de winnaar. Uiteindelijk heeft Evert overigens de hogere Jamo S-506 gekregen. Zo te zien op de foto is de kleine Van de Belt alvast erg in zijn nopjes met het nieuwe ‘speelgoed’.

Over de luidsprekers schreven we afgelopen zomer het volgende: “Onder de streep is de Jamo S-426 een uitstekende luidspreker om een leven vol muziek te beginnen. Ze koppelen een onopvallend maar keurig uiterlijk aan een weergave die je bij deze prijsklasse niet verwacht”, aldus Max Delissen. Die hele recensie is hier te vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE