NIEUWSPioneer

De hoofdtelefoon voor pendelende hifi-enthousiasten

Pioneer lanceert zijn SE-NC31C ruisonderdrukkende gesloten in-ear hoofdtelefoon die omgevingsgeluiden met 90 % reduceert. Dankzij het energiebesparende ontwerp kun je de hoofdtelefoon tot 120 uur onafgebroken gebruiken.

De nieuwe hoofdtelefoon van Pioneer is een flexibele oplossing voor pendelende hifi-enthousiastelingen die tijdens het reizen van hun muziek willen genieten zonder dat ze het volume moeten verhogen op lawaaierige plaatsen zoals treinen en vliegtuigen. Hij biedt meer luisterplezier doordat 90 % van de omgevingsruis buiten wordt gehouden. Wanneer de ruisonderdrukkende functie uitgeschakeld wordt, kan hij als een gewone hoofdtelefoon worden gebruikt.

De compacte hoofdtelefoon is uitgerust met een slim ontworpen oorstuk voor een comfortabele en goede pasvorm, en dankzij de drie verschillende maten eartips kunnen de oren perfect worden afgesloten. De hoofdtelefoon beschikt over grote drivers van 14,2 mm die een breed frequentiebereik (5-16.000 Hz) verstrekken en garandeert een uitstekende helderheid en een krachtige bas, ideaal voor alle soorten muziek. Daarnaast zorgen een vergulde ministereostekker en een verzilverde OFC-draad voor een uitstekend elektrisch contact en een betere audiotransmissie. De accessoires omvatten een opbergzakje, een plugadapter voor tijdens de vlucht en een AAA-alkalinebatterij.

De SE-NC31C hoofdtelefoons zijn vanaf februari 2011 verkrijgbaar in stijlvol zwart voor 119 euro.


EDITORS' CHOICE