NIEUWS

BUSIOP

Redactie AV & Domotica | 21 augustus 2009
(Ingezonden mededeling)

BUSIOP Full-Servicekantoor opent in Voorburg In Voorburg, op een prachtige zichtlocatie aan de Prinses Mariannelaan 288, start een nieuw hoogwaardig BUSIOP Full-Servicekantoor.

Afgelopen week tekende BUSIOP Nederland hiervoor de licentie. Met deze licentie is Voorburg de tweede BUSIOP vestiging na Rijswijk in Zuid Holland. Kantoorhouder drs. ing. J. Jansen MBA (Jeroen, was voordat hij zich aansloot bij BUSIOP actief in de regio Haaglanden met meerdere makelaarskantoren. Jeroen ziet door de moeilijke periode in de makelaardij BUSIOP als de ideale strategie voor de verdere groei van zijn ondernemerschap. De vestiging te Voorburg zal de markt in gaan onder de naam BUSIOP Synergie en is eind deze week operationeel. De verwachting is dat de eerste Zelfstandig Specialisten zich binnenkort zullen aansluiten. Wilt u zich ook aansluiten als Zelfstandig Specialist, neem dan contact op met BUSIOP Synergie voor meer informatie.

Naast Voorburg zijn er o.a. ook vestigingen in Veenendaal, Zwolle, Emmeloord, Rijswijk en Arnhem. BUSIOP is een unieke formule voor samenwerkende zelfstandig ondernemers in zakelijke dienstverlening, met op diverse locaties Full-Servicekantoren. Zij richten zich op hun core-business en de Kantoorhouder zorgt voor zaken er omheen. In de BUSIOP organisatie werken de (eenmans)bedrijven professioneel zelfstandig, maar niet alleen.


Samen ondersteund ondernemen

Directeur Gerard van den Heuvel van BUSIOP Nederland is niet voor niets met deze bewezen formule gestart. “Er werken in Nederland ruim 175.000 zelfstandigen in de dienstverlenende sector en veel van deze “ zzp’ers” houden kantoor op een zolder of in de garage. Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn.” Hij constateerde ook dat van de bedrijven die zich jaarlijks inschrijven bij de Kamer van Koophandel een zeer groot deel binnen 12 maanden alweer stopt als ondernemer. “Onder zzp’ers is dus grote behoefte aan gestructureerde samenwerking, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Dit eventueel aangevuld met een professionele betaalbare kantooromgeving. BUSIOP regelt alles waardoor er een win-win situatie ontstaat. Ook voor de Kantoorhouders.” Dit zijn mensen met managementervaring die op deze manier een eigen onderneming kunnen beginnen met zeer gemotiveerde specialisten. BUSIOP is de oplossing voor mkb-bedrijven zonder eigen stafafdeling, die op diverse terreinen een specialist nodig hebben. Bijvoorbeeld marketing, communicatie, ICT, administratie, juridisch en meer. Bij het BUSIOP Full-Servicekantoor zijn de professionele diensten op één plek te verkrijgen.


Informatie

Het Full-Servicekantoor in Voorburg, BUSIOP Synergie is op korte termijn operationeel en krijgt spoedig de BUSIOP huisstijl. Meer informatie over BUSIOP Synergie bij Jeroen Jansen op jeroenjansen@busiop.nl of op 06 107 00 667.
Meer informatie over BUSIOP Nederland, bij Gerard van den Heuvel op info@busiop.nl of via 026 354 32 10. www.busiop.nl

EDITORS' CHOICE