NIEUWS

KNX op Domoticacongres


| 17 augustus 2009

(Ingezonden mededeling)

KNX Professionals overtuigen collega’s in KNX-stand

Op de vakbeurs Elektrotechniek in Utrecht, die op 28 september begint, zal KNX voor het eerst een eigen stand bemannen. Bij dit ‘Meeting Point voor de installateur’, in de corridor tussen Hal 7 en Hal 8, kunnen bezoekers dagelijks KNX Professionals ontmoeten die hen voorlichten over deze netwerkorganisatie. Ook is KNX Professionals medeorganisator van het domotica-congres dat op 29 september als ontbijtsessie tijdens de vakbeurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs plaatsvindt. Iedereen kan zich hiervoor gratis aanmelden via www.domoticacongres.nl.

Doelstelling tijdens de beurs is nog meer installateurs, system integrators, adviseurs en leveranciers interesseren om zich bij de netwerkorganisatie KNX Professionals aan te melden. Een ieder die met KNX werkt profiteert tijdens de beurs van een gratis lidmaatschap tot 1 januari 2010. Maar men maakt ook kans op een gratis ‘testdrive’ van de nieuwe software ETS4, die pas in april 2010 op de markt komt. Daarnaast is de software voor nieuwe leden verkrijgbaar tegen een sterk gereduceerde prijs. De stand zal voornamelijk worden bemand door de huidige KNX Professionals, die als geen ander aan collega’s kunnen uitleggen wat de voordelen zijn van de organisatie.

Voor bezoekers die tijdens de beurs Elektrotechniek graag alle drukte en files voor willen zijn, is het gratis congres ‘de installateur als adviseur’ een echte uitkomst. Op dinsdag 29 september organiseert KNX Professionals, samen Elux, Uneto-VNI en SmartHomes, een ochtendsessie waar bezoekers vanaf 08.00 uur welkom zijn om onder het genot van koffie en ontbijt te luisteren naar lezingen die de rol van ‘de installateur als adviseur’ verder uitdiepen. Na het congres, om circa 11.00 uur, kunt u dan de beurs bezoeken. Zo is er onder meer een lezing door KNX Professional Laurens Timmers, van Van Heeswijk Elektrotechniek die samen met Will Brands van aannemingsbedrijf Klokbouw vertelt over de adviesrol die de installateur in concrete projecten op zich neemt. Het aannemingsbedrijf is hierdoor volledig overtuigd geraakt van de toepassing van domotica. Een ieder die de gratis bijeenkomst wil bijwonen, kan zich aanmelden op www.domoticacongres.nl.

Meer informatie is te vinden op www.knx-professionals.nl

 

EDITORS' CHOICE