NIEUWS

Polycom Dect

Redactie AV & Domotica | 15 juli 2009
(Ingezonden mededeling)


Amsterdam – 15 juli 2009 – Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), de wereldwijde leider in telepresence, videocommunicatie- en telefonieoplossingen maakt bekend dat zijn aanbod aan digitale draadloze telefoniesystemen (DECT) onlangs van het onafhankelijk labo tekVizion, een certificatie kreeg voor gebruik en naadloze integratie in Cisco Unified Communications Manager (UCM).

Het gaat ondermeer over het gamma KIRK® Wireless Servers (KWS) 6000 en 300 en over het ganse Polycom-aanbod van KIRK handtelefoons. Deze integratie biedt de gebruikers van Cisco UCM een DECT-gebaseerde oplossing waardoor bedrijfsmedewerkers nog beter en flexibeler kunnen werken en hun prestaties aanzienlijk kunnen verhogen.

“Polycom heeft van oudsher een sterke reputatie uitgebouwd in het aanbieden van hoogkwalitatieve oplossingen met een breed aanbod aan features om de gebruikersvriendelijkheid zo hoog mogelijk te houden”, vertelt Elka Popova, Programma Director Noord Amerika UC Frost & Sullivan. De beslissing van Polycom om zijn telefonie-aanbod integreerbaar te maken met de Cisco UC oplossingen, getuigt van een sterke visie. Cisco klanten krijgen voortaan de mogelijkheid om de betrouwbare telefonie-oplossingen van Polycom naadloos te gebruiken op het alomgekende Cisco communicatienetwerk.


Polycom biedt draadloze IP DECT-oplossingen aan bedrijven, ongeacht hun omvang:
Het instapmodel KWS 300 is een SIP-gebaseerd draadloos telefoonsysteem voor de kleinere onderneming. Dit enkelvoudig toestel ondersteunt tot twaalf telefoons en kan tot vier gesprekken gelijktijdig beheren. Om de geprekkenzone te verbreden kan het systeem uitgebreid worden tot een extra zes KIRK-toestellen. De KWS 6000 is een SIP-gebaseerd draadloos telefoonsysteem met een telefoniecapaciteit voor meer dan 4.000 mobiele medewerkers. KWS 6000 is een meervoudig systeem dat probleemloos functionneert in toepassingen als radiodekking in uitgebreide geografische gebieden. Of als flexibele telefonieoplossing voor gebruik door een groot aantal mobiele werknemers. Dit systeem heeft een hoge Return on Investment (ROI) omdat het erg schaalbaar is en dus probleemloos kan uitgebreid worden met extra oplossingen indien nodig. De KWS 6000 is de ideale oplossing voor middelgrote tot grote organisaties. De Polycom DECT-gebaseerde KIRK-telefonieoplossingen maken deel uit van de serie Polycom VVX™ 1500 C.

Beschikbaarheid

Alle oplossingen vermeld in dit bericht zijn verkrijgbaar via de officiële Cisco partners.


Over Polycom

Polycom, Inc. (NASDAQ: PLCM) is de wereldleider in telepresence-, video-, en telefonieoplossingen en een visionair ontwikkelaar van communicatie die mensen helpt verbinden en eender waar samenwerken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.polycom.com

EDITORS' CHOICE