NIEUWS

Trapeze LA-200E

Redactie AV & Domotica | 12 juli 2009
(Ingezonden mededeling)

Trapeze LA-200E Location Appliance lokaliseert en traceert tot 4.000 Wi-Fi apparaten of tags


Hilversum, juli 2009 – WLAN-specialist Trapeze Networks (NYSE: BDC) introduceert de LA-200E Location Appliance, voor het snel lokaliseren en continu traceren van alle apparaten en tags die Wi-Fi signalen uitzenden. In vergelijking met een vorig model ondersteunt de LA-200E twee keer zoveel clients, namelijk tot maximaal 4.000 en ook 802.11n apparatuur. De nieuwe LA-200E ondersteunt een groot aantal merken Wi-Fi apparatuur, waaronder Trapeze’s NonStop Wireless.


Locatieservices


Omdat draadloze netwerken de productiviteit verhogen en kostenverlagend werken, worden ze op kantoor en in huis steeds meer toegepast. Als logisch vervolg daarop groeit ook de vraag naar locatieservices sterk. Deze services zijn te verdelen in vier categorieën, namelijk:
· Locatietracking: personen of waardevolle assets real time vinden
· Locatiegebaseerde beveiliging: de netwerktoegang managen op basis van een persoons- of apparatuurlocatie
· Assetmanagement: apparatuur efficiënter beheren, gebruiken en onderhouden
· Content delivery: gebruikers locatieafhankelijk informatie aanbiedenKostenbesparende oplossing

In tegenstelling tot andere producten voor locatiegebaseerde services hoeft er voor Trapeze’s LA200E geen speciale cliëntsoftware te worden geïnstalleerd. Dit bespaart zowel veel implementatie- als beheertijd en vergroot de flexibiliteit. De basisuitvoering van Trapeze’s LA-200E kost $ 15.995 en is per direct leverbaar via alle erkende Trapeze partners.
LA-200E toepassingen

In combinatie met de eveneens nieuwe RF Firewall, is de LA-200E een aantrekkelijk geprijsde oplossing voor detectie en preventie van onbevoegde netwerktoegang (WIPS/WIDS). Daarmee kunnen organisaties hun netwerkbeveiliging aan de grenzen vergroten. Een andere toepassing voor Trapeze’s nieuwe LA-200E is het traceren en managen van alle assets in een draadloos netwerk met de ActiveAsset 4.0 applicatie.
Trapeze Networks

Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken. Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren. Vooral voor organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de zorg, het onderwijs en de hospitality branche. Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.

Voor meer informatie www.trapezenetworks.com

EDITORS' CHOICE