NIEUWS

Chief projectoroplossingen

Redactie AV & Domotica | 12 juli 2009
(Ingezonden mededeling)

Chief introduceert mini reeks projector montage oplossingen

De nieuwe mini oplossingen zijn eenvoudig te installeren en slechts de helft van het formaat van de originele projector montage systemen, daardoor ideaal voor kleine projectoren.

Eindhoven, NL (juli, 2009) – www.chiefmfg.com – Chief manufacturing, de wereldwijde marktleider in professionele ophang- en plaatsing systemen voor flatpanels en projectoren, is verheugd een nieuwe lijn mini montage oplossingen voor projectoren te presenteren. Beschikbaar vanaf de zomer 2009.

Chief’s nieuwe Mini RPA Elite (RSMAU) is een miniatuur versie van de populaire RPA Elite (RPM) projector oplossing en is optimaal voor hedendaagse kleine projectors. De nieuwe minis bieden een compleet nieuw vormgegeven universele interface. Deze nieuwe vormgeving vereenvoudigd de lamp en filter toegang, waardoor installatie en service van de projector enorm wordt vergemakkelijkt. Zoals altijd, zijn de projector oplossingen verkrijgbaar in het wit, zwart of zilver en bieden ingebouwde kabel management functies.


Micro-aanpassingen

Met slechts de helft van het formaat van de originele Elite reeks, bevat de Mini RPA Elite™ reeks nog steeds dezelfde fantastische eigenschappen, waaronder micro aanpassingen voor perfecte projector registratie en centris® fingertip positionering voor eenvoudige verstelbaarheid. Daarnaast maken snelle projector koppeling functies het mogelijk de projector snel van de mount te verwijderen en deze na onderhoud net zo snel weer terug te plaatsen met behoud van alle instellingen en projector uitlijning. Daarnaast is er ook een Q-lock™ beveiliging geintegreerd om diefstal tegen te gaan.
Chief zal ook een minitatuur versie van de de RPA reeks uitbrengen, een standaard in de markt. De Mini RPA (RSAU) bevat dezelfde universele interface, en biedt ook onafhankelijke draai en kantel bewegingen en een snelle projector koppeling/ontkoppeling. Beide oplossingen hebben een gewichtscapaciteit van tot maar liefst 11.3 kg.


Nieuwe Universele interface


Chief`s nieuwe universele interface voorziet in een snelle installatie in drie eenvoudige stappen terwijl slechts 35% van de hardware nodig is ten opzichte van andere universele designs. De montage oplossing voorziet in een uniek “quick connect/disconnect” systeem op twee plaatsen; de interface ten opzichte van de mount, en de interface ten opzichte van de projector. Hierdoor is toegang tot de lamp en filter van de projector sterk vereenvoudigd.Kijk voor meer informatie over de nieuwe mini projector oplossingen op www.chiefmfg.com


Over Chief

Chief ® Manufacturing is een divisie van Milestone AV Technologies, een onderdeel van de Duchossois Group, en is al meer dan 30 jaar vooruitstrevend op gebied van product en service. Toegewijd om de behoeftes uit de industrie te beantwoorden, bied Chief een complete lijn van plaatsingssystemen, ophangsystemen en accesoires voor flatpanels en projectoren. Chief ® gaat door met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Met meerdere product awards en gepatenteerde ontwerpen voorziet Chief ® in unieke ophang eigenschappen, en onderscheid zich niet enkel door het leveren van kwaliteits producten, maar ook door een vakkundige en behulpzame klantenservice. De kantoren in de U.S. en Europa overkoepelen een mondiaal netwerk. De belangrijkste distributiecentra zijn gevestigd in Minnesota, Hong Kong en in Nederland. 

EDITORS' CHOICE