NIEUWS

Chief short throw

Redactie AV & Domotica | 23 juni 2009
(Ingezonden mededeling)

Verkrijg optimale plaatsing met Chief’s nieuwe short throw projector montage oplossingen, die ongeëvenaarde flexibiliteit, precisie and kracht bieden.

Eindhoven, NL (June 2009) - Chief Manufacturing, de wereldwijde marktleider in professionele ophang- en plaatsing systemen voor flatpanels en projectoren, is verheugd een nieuwe lijn short throw projector montage oplossingen en montage kits te presenteren. Beschikbaar vanaf september 2009.

De nieuwe muuroplossingen bevatten diverse eigenschappen, gebaseerd op feedback van installateurs, om een snelle en eenvoudige installatie te waarborgen. Verkrijg nauwkeurige beeld afstemming met de ingebouwde telescooparm en innovatieve zijdelingse fine-tuning functies. Montage is mogelijk op diverse ondergronden waaronder baksteen en beton. De nieuwe ophangsystemen bieden ingebouwde kabel management functies voor een nette installatie en zijn ontworpen voor veiligheid in elke omgeving. Daarnaast kunnen diverse beveiligingsniveaus worden bereikt, onder andere door gebruik van All-points™ beveiliging hardware en vier projector vergrendelings opties (A/B/C/D).
Precisie hoogte & nivellering

Chief`s short throw oplossingen bieden unieke hoogte aanpassingen en nivellerings opties van de telescooparm voor een optimale en rechte installatie. Hierdoor wordt een hoogteverstelbaarheid van tot maar liefst ± 3° verkregen tijdens en na de installatie.


Variabele extensie

Verkrijg nauwkeurige beeldafstemming door middel van de ingebouwde telescoop extensie. Deze functie biedt tot maar liefst 137 cm flexibiliteit op diverse modellen, waardoor de projector dichterbij de muur, of juist verder er vandaan, kan worden geïnstalleerd.


Zijdelingse flexibiliteit

De innovatieve horizontale fine-tuning opties brengen tot 330 mm extra flexibiliteit in de installatie. Hierdoor kan de installateur of eindgebruiker de volledige configuratie (telescoop arm, projector montage, en de projector zelf) zijdelings verplaatsen, zonder gebruik van gereedschap, en ook na de installatie. Chief brengt zes modellen short throw montage oplossingen op de markt, elk met een andere reikwijdte/extensie. Daarnaast zullen ook diverse complete short throw oplossingen worden aangeboden, inclusief Chief’s nieuwe RSMAU™ Mini RPA Elite® projector bevestiging, een kleine, esthetische oplossing gecombineerd met de innovatieve functies van de RPA Elite® reeks.


Een complete whiteboard oplossing

Chief lanceert tevens een complete whiteboard oplossing, om een whiteboard over een reeds bestaand krijtbord te monteren. Deze manier van monteren laat installateurs gebruik maken van de ruimte tussen de muur en het krijtbord, waardoor kostbare verwijdering van het krijtbord niet nodig is. De muurbeugel heeft een volledig verstelbaar ontwerp voor nauwkeurige positiebepaling. Hierdoor is deze oplossing universeel en dan ook geschikt voor bijna ieder (interactief) whiteboard. Samen met de short throw montage oplossingen wordt een volledige state-of-the-art whiteboard oplossing verkregen. Short throw arm, projector bevestiging en whiteboard montage zullen los worden verkocht.
Over Chief

Chief ® Manufacturing is een divisie van Milestone AV Technologies, een onderdeel van de Duchossois Group, en is al meer dan 30 jaar vooruitstrevend op gebied van product en service. Toegewijd om de behoeftes uit de industrie te beantwoorden, bied Chief een complete lijn van plaatsingssystemen, ophangsystemen en accesoires voor flatpanels en projectoren. Chief ® gaat door met de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Met meerdere product awards en gepatenteerde ontwerpen voorziet Chief ® in unieke ophang eigenschappen, en onderscheid zich niet enkel door het leveren van kwaliteits producten, maar ook door een vakkundige en behulpzame klantenservice. De kantoren in de U.S. en Europa overkoepelen een mondiaal netwerk. De belangrijkste distributiecentra zijn gevestigd in Minnesota, Hong Kong en in Nederland. www.chiefmfg.com

EDITORS' CHOICE