NIEUWS

Polycom KIRK

Redactie AV & Domotica | 20 juni 2009
(Ingezonden mededeling)

Polycom lanceert draadloze kantoor-in-een-doos-oplossing voor het MKB

Amsterdam, 4 juni 2009 - Polycom, Inc. [Nasdaq: PLCM], wereldleider in telepresence, video, en voice communicatie-oplossingen, lanceert een draadloze kantoor-in-een-doos-oplossing, waarmee het MKB zijn draadloze voice-oplossingen kosteneffectiever kan toepassen dan ooit tevoren. De draadloze kantoor-in-een-doos-oplossing bestaat uit drie KIRK® 2010 DECT-toestellen (handsets) en een KIRK® Wireless Server (KWS) 300. Met deze betaalbare, makkelijk in gebruik te nemen draadloze oplossing, helpt Polycom zijn MKB-klanten te profiteren van zakelijke draadloze voice, zonder dure overhead of complex beheer en administratieve benodigdheden.

“Nu laag geprijsde handsets op de markt komen, zien we dat het MKB steeds meer voor DECT-oplossingen kiest”, zegt Peter Hale, senior analist bij MZA (Telecoms & IT Analysts). “Met zijn KIRK draadloze kantoor-in-een-doos-oplossing biedt Polycom een systeem van hoge kwaliteit dat gemakkelijk in gebruik te nemen is, scherp geprijsd is en specifiek voor de behoeften van het MKB is ontworpen.”

De nieuw gelanceerde KIRK 2010 handset is een slank, lichtgewicht, makkelijk te gebruiken handset die 12 uren spreektijd en 150 uren standby tijd biedt. Het nieuwste lid van Polycoms KIRK handset portfolio, de 2010, zorgt ervoor dat MKB-medewerkers overal op kantoor kunnen werken, terwijl zij in contact blijven met klanten en collega’s. Hij biedt een hands-free speakerphone, caller ID, gesprekstimer, een telefoongids voor 40 namen, een houder voor de headset en een keuzemenu van 13 talen.

De draadloze kantoor-in-een-doos-oplossing bevat ook de KWS 300, een op SIP gebaseerd draadloze telefoniesysteem dat ideaal is voor kleine organisaties. De KWS 300 is een enkel cell-systeem dat tot 12 handsets en vier gelijktijdige telefoongesprekken kan afhandelen. In totaal kunnen zes KIRK repeaters toegevoegd worden om het dekkingsgebied te vergroten. “We willen tegemoetkomen aan de behoeften op het gebied draadloze telefonie van onze klanten, organisaties van ieder formaat. We begrijpen dat maatwerk nodig is,” zegt David van den Berg, Country Manager Polycom Benelux. “We hebben binnen het MKB de behoefte herkend aan een kosteneffectief systeem dat gemakkelijk in gebruik genomen kan worden, scherp is geprijsd en is ontworpen om te antwoorden de behoefte van kleinere organisaties. De kantoor-in-een-doos-oplossing kan op maat gemaakt worden voor iedere klant, dus hij betaalt nooit meer dan hij wil of nodig heeft.”


Interoperabiliteit

KIRK Wireless Servers zijn volledig interoperabel met het volledige portfolio van de draadloze KIRK-telefoons. Bovendien zijn KIRK Wireless Servers interoperabel met een aantal IP PBX systemen, inclusief BroadSoft, Cisco, Digium, Innovaphone, Nortel, en, sinds kort, Objectworld. Voor meer informatie over PBX-integratie, klik hier.


Beschikbaarheid

De KIRK-systemen voor de kantoor-in-een-doos-oplossing zijn beschikbaar in Noord Amerika en Europa via Polycoms gecertificeerde resellerpartners. De basis kantoor-in-een-doos-oplossing bevat drie 2010 handsets en een KWS 300. Over Polycom Polycom, Inc. (NASDAQ: PLCM) is de wereldleider in telepresence-, video-, en telefonieoplossingen en een visionair ontwikkelaar van communicatie die mensen helpt verbinden en eender waar samenwerken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.polycom.com

EDITORS' CHOICE