NIEUWS

Talk&Vision

Redactie AV & Domotica | 16 juni 2009
(Ingezonden mededeling)


Talk & Vision beheert visuele communicatie bij Essent en Enexis

Linschoten, 16 juni 2009 – Talk & Vision, onafhankelijk specialist op het gebied van visuele communicatie, gaat de videoconferencing bij energiebedrijf Essent en netbeheerder Enexis verzorgen. Essent en Enexis maken al geruime tijd gebruik van videoconferencing. Talk & Vision beheert vanaf heden de bijna 40 aanwezige systemen. Daarnaast stelt het bedrijf MAVIS Total Care beschikbaar, gebaseerd op HD-technologie.

Om Essent en Enexis te ondersteunen, beheert Talk & Vision vanuit het Customer Service Center (CSC) de video-activiteiten op afstand en houden de medewerkers vanuit het CSC tijdens de videovergadering permanent toezicht op de verbinding om eventuele storingen ad hoc te kunnen oplossen. De instellingen op het systeem worden periodiek en proactief gecontroleerd.
Brahim Radouane, salesmanager Nederland bij Talk & Vision: “We zijn erg verheugd over de keuze van Essent en Enexis voor onze managed services. De drempel voor het gebruik van video bij vergaderingen wordt hiermee steeds verder weggenomen, waardoor visuele communicatie een vast onderdeel wordt in de in- en externe communicatie van Enexis en Essent.”


Over Talk & Vision

Sinds de start in Nederland, 11 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei. Het bedrijf levert videocommunicatieoplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal diensten. Het gaat hier om internationale services en support, consultancy, training en videomeeting services. Daarnaast biedt Talk & Vision Managed Video Services. Met het dienstenpakket MAVIS kunnen bedrijven de aanschaf, volledige controle en het beheer van alle videoconferencingactiviteiten uitbesteden aan Talk & Vision.
Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Bij Talk & Vision werken 35 werknemers vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Linschoten.
Meer informatie op: www.talkandvision.com

EDITORS' CHOICE