NIEUWS

Connected Home Event 2009

Redactie AV & Domotica | 27 maart 2009
(Ingezonden mededeling)

De derde editie van het Connected Home / VoIP event vindt wederom plaats in een inspirerende omgeving in midden Nederland, de Expo Houten.


Consumenten willen in toenemende mate gebruik maken van VoIP en geavanceerd entertainment zoals IPTV, webradio en video-on-demand in de vertrouwde en comfortabele omgeving van hun huis. Nu de prijzen van de benodigde producten gunstig zijn en de (breedband-)verbindingen bijna optimaal zijn, mag het geen wonder zijn dat de Connected home markt zich razendsnel ontwikkelt.

Voor de derde keer pakt Connected Home / VoIP Event 2009 uit met haar succesformule in dit domein, een drieluik van seminar met discussiegroepen, expo- en demoruimte en netwerken.

Blijft deze markt vooral het domein van de installatiebedrijven, of gaat retail werkelijk een rol spelen? Wordt de trend naar TV / PC convergentie de komende cashcow voor de telecombedrijven? En hoe gaan de vendoren, distributeurs, retail, kabeloperatoren en ISP’s meeprofiteren in deze snel evoluerende markt? Nu de consument steeds meer toegang tot content wil en ziet welke mogelijkheden er zijn qua (HD-)televisie, online muziek, healthcare, gaming, alarmsystemen, energie- en gebouwencontrole en telefonie dient het kanaal zich bewust te zijn van de kansen.

Tijdens de seminars zullen bruikbare businessmodellen voor diensten en producten worden besproken. Met gerenommeerde sprekers en gescheiden tracks voor: * VoIP, digitaal entertainment en gaming * Draadloze en bekabelde huisautomatisering / domotica * Digitale gezondheidszorg en wellness * Kansen voor distributie Het VoIP Event & Connected Home Event 2009 bespreekt bedreigingen en kansen en biedt een realistische kijk op deze snel veranderende wereld. Noteer alvast 21 april 2009.

Voor u als professional is dit een niet te missen evenement. Lezers van AV&Domotica genieten € 85 korting op de seminar-prijs. Registreren kan via www.connectedhomeevent.eu/registration.html

Zie ook: www.connectedhomeevent.euEDITORS' CHOICE