NIEUWS

Logitech DVS camera


Redactie AV & Domotica | 03 september 2008
(Ingezonden mededeling)

Beveilig zelf een huis of kantoorruimte op professionele wijze, maar dan aanzienlijk goedkoper dan traditionele videobeveiligingssystemen. Een netwerk configureren of kabels aanleggen is niet nodig. Logitech maakt vandaag bekend dat videobeveilingscamera’s – de meest recente toevoeging aan de product portfolio voor de digitale thuisomgeving – nu verkrijgbaar zijn in Europa.

De twee beveiligingscamera’s zijn binnen vijftien minuten geïnstalleerd, inclusief bewegingsregistratie met e-mail notificatie en het gratis bekijken van de beelden via een PC met internetaansluiting. De intelligente camera’s detecteren automatisch beweging en slaan de beelden rechtstreeks op de harde schijf van een PC op. De beelden zijn dan op elk gewenst moment toegankelijk. De intuïtieve PC interface garandeert eenvoudige navigatie en biedt tal van mogelijkheden om de software naar eigen inzicht in te stellen.
De Logitech videobeveligingscamera’s zijn verkrijgbaar als startpakket en als losse camera’s. De productreeks bestaat uit het Logitech® Indoor Video Security Master System, het Logitech® Outdoor Video Security Master System, de Logitech® Indoor Add-On Camera en de Logitech® Outdoor Add-On Camera.


HomePlug Technologie

Logitech’s draadloze videobeveiligingssysteem gebruikt innovatieve HomePlug™ technologie. Hiermee wordt videodata met behulp van het elektriciteitsnet verstuurd. Nieuwe kabels trekken en configureren van een netwerk is dus niet nodig. Binnen vijftien minuten werkt het systeem.

Het hele proces beslaat uit slechts drie stappen: installeer the Logitech® Command Center PC software, sluit de USB ontvanger aan en activeer de camera(‘s). De HomePlug technologie zorgt voor de versleuteling van de videobeelden voor optimale veiligheid. Na de installatie is het mogelijk om direct naar live videobeelden of opgenomen beelden te kijken.


Gratis kijken op afstand

De Logitech videobeveiligingscamera’s zijn altijd toegankelijk, zelfs onderweg. Wanneer de camera’s beweging registreren, verstuurt het systeem desgewenst een notificatie per e-mail of SMS naar een mobiele telefoon. Daarnaast is het ook mogelijk om in te loggen op een – met een wachtwoord beveiligde - online account om direct naar live videobeelden te kijken. Dit kan met behulp van een op internet aangesloten PC-connected of een Windows Mobile® telefoon. Op elk gewenst moment, op elk gewenst tijdstip. Voor optimale beveiliging kunnen maximaal zes Logitech Indoor of Outdoor Add-On camera’s in het systeem functioneren.


Prijs en verkrijgbaarheid

De Logitech videobeveiligingsproducten zijn in augustus leverbaar. De winkeladviesprijs van het Logitech Indoor Video Security Master System of het Logitech Outdoor Video Security Master System is € 299,99. De winkeladviesprijs van de Logitech Indoor Add-On Camera of de Logitech Outdoor Add-On Camera is € 249,99.

EDITORS' CHOICE