NIEUWS

Marmitek MegaView20

Redactie AV & Domotica | 25 augustus 2008
(Ingezonden mededeling)

Digitale TV, DVD’s of opgenomen programma’s bekijken via elke antennedoos in huis!

Is uw woning voorzien van een antennenetwerk? Dan kunt u dit niet alleen gebruiken voor het doorsturen van het ‘normale’ tv signaal, maar ook voor het signaal van uw DVD-speler, satellietontvanger, harddiskrecorder, bewakingscamera, decoder, set top box of PC.

Wat kunt u met de MegaView20? Zomaar een paar voorbeelden: Ontvang het signaal van uw decoder op verschillende plekken in huis, zonder extra smartcard aan te schaffen. Bekijk in de slaapkamer een film die beneden in de Dvd-speler zit. Bekijk in bed een programma dat u op uw harddiskrecorder in de woonkamer hebt opgenomen. Bekijk in verschillende ruimtes de beelden van uw bewakingscamera, zonder extra monitoren of kabels aan te schaffen. Een handig en origineel product van Marmitek; uw specialist voor slimme oplossingen in huis.
Hoe werkt het? De MegaView20 creëert een extra TV-kanaal op het bestaande antennenetwerk in uw woning. Hierop moduleert hij, naast de gewone tv zenders, het signaal van uw aangesloten A/V apparaat. Alle signalen kunt u vervolgens bekijken op iedere tv die is aangesloten op het antennenetwerk. Sterke productcombinaties Het assortiment van Marmitek staat geheel in het teken van gemak. Wij besparen u de moeite van het gaten boren, kabels trekken en kabelgoten plakken, terwijl u overal in en om het huis geniet van uw apparatuur.
Ook het combineren van onze producten biedt u nieuwe mogelijkheden. Zo werkt de MegaView20 bijvoorbeeld prachtig samen met onze A/V schakelaars. Hiermee kunt u het signaal van meerdere apparaten op uw antennenetwerk plaatsen. In combinatie met Marmitek infraroodverlengers bedient u uw A/V apparaten eenvoudig vanuit de andere ruimte, dwars door muren, plafond en kastdeurtjes. Plug&Play Het Marmitek assortiment is erg gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik, zodat u overal in huis van uw apparatuur geniet als nooit tevoren!


Prijs

Voor de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten. De MegaView20 (inclusief Coax kabel) heeft namelijk een consumenten adviesverkoopprijs van 29,95 euro. Verkoopadressen en overige informatie is terug te vinden op: www.marmitek.com

EDITORS' CHOICE