NIEUWS

Premiere Pro CS3

Redactie AV & Domotica | 04 augustus 2008
(Ingezonden mededeling)

Handboek voor effectieve videomontage Inclusief dvd met oefenbestanden, tutorials en software

Al jaren is Adobe Premiere Pro een van de populairste programma’s voor digitale videomontage. Nu is er eindelijk een praktisch Nederlandstalig boek waarin alle basishandelingen in Premiere Pro aan bod komen!

Digitale video is in opmars. Niet alleen onder professionals, ook onder amateurs is het maken van digitale filmpjes mede dankzij sites als YouTube populairder dan ooit. Maar hoe maak je uit losse opnamen een samenhangend filmpje? Hoe zet je er muziek onder, of speciale effecten? Ben je op zoek naar een gedegen basisboek dat professionele videomontagetechnieken combineert met een duidelijke handleiding voor Premiere Pro CS3?

Zoek niet verder. Dit boek en de bijbehorende dvd met software en voorbeeldvideo`s helpen je snel op weg en leren je te monteren als een professionele video-editor! Het boek is geschikt voor Windows en Mac, beginners en overstappers en wordt geleverd met een dvd met: - voorbeeldvideo’s - oefenbestanden - tutorials (ook over Encore DVD en Soundbooth) - 14 dagen-probeerversie van Boris FX - 30 dagen-probeerversie van Premiere Pro CS3


Over de auteur

Joost van der Hoeven is een door de wol geverfde Premiere Pro-expert, trainer en veelgevraagd spreker. In dit boek bundelt hij de essentie van zijn jarenlange expertise en verklapt hij de geheimen uit de wereld van de professionele videomontage.

EDITORS' CHOICE