NIEUWS

Polycom desktop telefoons

| 18 juli 2008
Amsterdam, 15 juli 2008 – Polycom, toonaangevend in Unified Communications, introduceert SoundPoint IP 670, de nieuwste IP-desktoptelefoon in de SoundPoint IP-serie.

De SoundPoint IP 670 is geschikt voor SIP-communicatie en biedt een geavanceerde kleurendisplay.

Bovendien is het toestel voorzien van HD Voice-technologie van Polycom en Gigabit Ethernet-connectiviteit (GigE). De nieuwe IP-telefoon van Polycom biedt professionele gebruikers verder een intuïtieve kleureninterface voor het eenvoudig bekijken van en navigeren in telefoonfuncties. Daarnaast is het toestel voorzien van uiteenlopende productieverhogende applicaties.
Polycom introduceert tevens twee nieuwe opties van zijn SoundStructure-serie. Dit is de eerste ingebouwde geluidsoplossing voor spraak- en videoconferencing voor een complete ruimte. SoundStructure biedt een optimale geluidsweergave in conferentiezalen, klaslokalen en vergaderzalen. De twee nieuwe opties van de SoundStructure zijn: integratie met tafel- en plafondmicrofoons in de HDX-serie. Dit in aanvulling op de huidige integratie met de HDX-videoconferencing-oplossingen van Polycom; de nieuwe SoundStructure SR12. Dit is de perfecte oplossing voor omgevingen waar geluid versterkt moet worden, zoals stadions, nachtclubs en kerken.
Mogelijkheden van deze nieuwe feature: feedbackreducerende technologie, dynamische geluidsverwerking, meerdere EQ-opties, audiobewerking voor alle in- en uitgangen en twaalf submixers. De SoundPoint IP 670 ondersteunt zes lijnen en omvat geavanceerde SIP-opties en -mogelijkheden. Hieronder vallen ondersteuning voor gedeelde lijnen, tekstboodschappen en monitoring van de aanwezigheid van contactpersonen. De oplossing heeft veertien standaard kleurenachtergronden voor telefoonpersonalisatie. Ook is de telefoon te voorzien van een eigen achtergrond, zoals een bedrijfslogo. De telefoon heeft tevens een geïntegreerde XHTML microbrowser waarmee gebruikers over productieverhogende, webgebaseerde applicaties kunnen beschikken. Deze microbrowser vormt het fundament van de nieuwe Polycom Productivity Suite voor SoundPoint IP-telefoons. De nieuwe IP-telefoon biedt veertien multifunctionele lijnknoppen voor registratie, oproepbeschikbaarheid, snelkiezen of het direct selecteren van een toestel.

“We zoeken continu naar manieren om de klantervaring te verbeteren, en naar opties om de productiviteit van klanten te stimuleren”, zegt Sunil Bhalla, vicepresident en algemeen directeur van de divisie HD Voice Communications Solutions van Polycom. “De SoundPoint IP 670 combineert een kleurendisplay met Polycom HD Voice. Zo bieden we klanten een visueel prettige interface, een uitstekende geluidsbeleving en dankzij Gigabit Ethernet een platform voor de toekomst.” De Soundpoint IP-telefoon werkt naadloos samen met 24 veelgebruikte SIP-platformen, waaronder 3Com, BroadSoft, Digium, Interactive Intelligence, Sylantro en andere Polycom VoIP Interoperability Partners (VIP).

Voor meer informatie over het Polycom VIP Program: www.polycom.com/vip


Prijzen en beschikbaarheid

De Power over Ethernet-versie (PoE) van de Polycom SoundPoint IP 670 is verkrijgbaar in Noord-Amerika en de meeste landen in Midden- en Centraal-Amerika, Europa en nagenoeg alle landen in de regio Azië en het gebied rond de Stille Zuidzee voor een adviesprijs van 462 euro. De SounPoint IP Colour Expansion Modules zijn verkrijgbaar voor de adviesprijs van 234 euro per stuk.
Voor meer informatie over deze producten: www.polycom.com/voip
De SoundStructure-serie is verkrijgbaar in Noord-Amerika, Europa en delen van Azië via gecertificeerde kanaalpartners van Polycom voor een adviesprijs van 4.227 euro voor een systeem met acht kanalen, 5.496 euro voor twaalf kanalen en 6.765 euro voor zestien kanalen. De SoundStructure SR12 kost 3.888 euro.


Over Polycom

Polycom, Inc. is wereldwijd marktleider op het gebied van Unified Collaborative Communications (UCC). De producten van dit bedrijf maximaliseren de efficiëntie en productiviteit van mensen en bedrijven. Polycom levert het breedste portfolio van oplossingen voor high-definition telepresence-video, draadloze en vaste spraak, en content. Gebruikers kunnen hiermee op de best mogelijke manier communiceren, ongeacht of het real-time interactie of on-demand video-streaming betreft. De op standaarden gebaseerde kwaliteitsproducten voor samenwerking en communicatie van Polycom zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, en intuïtief te gebruiken. Ze integreren naadloos met de meeste telefonie- en presentatiegebaseerde netwerken. Polycom kenmerkt zich door zijn innovatieve technologie, een heldere visie op visuele communicatie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden en hoogwaardige service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die concurrentievoordeel willen behalen met bewezen en betrouwbare oplossingen.

Voor meer informatie: www.polycom.com

EDITORS' CHOICE