NIEUWSImerge

Imerge S3000 up-date

Redactie AV & Domotica | 02 juli 2008 | Imerge
(Ingezonden mededeling)

Er is voor de S3000 een online software update beschikbaar met een aantal nieuwe mogelijkheden waaronder ondersteuning voor de iPod en iTunes.

iMerge benoemt deze software als zijnde de 5de generatie software. Met de nieuwe software is volledige synchronisatie mogelijk met iTunes. Dat wil zeggen dat muziek op de iPod via de S3000 is af te spelen en dat muziek op de S3000 naar de iPod kan worden overgezet. Zelfs iTunes afspeellijsten zijn op de S3000 over te nemen. Het leukste is misschien nog wel dat de iTunes software nu ook de bibliotheek op de S3000 kan beheren. U hoeft dus niet een nieuwe interface te leren kennen, iTunes kan het organiseren…
Een belangrijke verbetering is ook te vinden in de uitwisseling met Crestron, AMX, Pronto en Nevo en afstandsbedieningsystemen. Voornamelijk de uitwisseling van album-art naar de afstandsbedieningsystemen is geoptimaliseerd en sneller. Verder is de ondersteuning van formaten uitgebreid met het populaire AAC formaat en zijn de verschillende zône uitgangen van een zelfgemaakte naam te voorzien. Op de iMerge website treft u alle software verbeteringen, dit zijn slechts de belangrijkste.

Voor meer informatie: info@viertron.nl / www.viertron.nl Website: www.imerge.co.uk

EDITORS' CHOICE