NIEUWS

Anyway Doors


Redactie AV & Domotica | 05 juni 2008
Ingezonden mededeling

Een deur kiezen is voor veel mensen een harde noot om te kraken. Omdat het vaak een van de laatste stappen is in renovatie of nieuwbouw, en de mogelijkheden bovendien zo talrijk zijn dat er reden genoeg is om veel te twijfelen. Anyway Doors maakt het ons makkelijker met een gloednieuwe configurator, waarmee je via de site eenvoudig je eigen deur kan samenstellen. Niet alleen zie je in de configurator meteen het resultaat van je keuzes, je kan bovendien alle mogelijke combinaties uitproberen.

Zonder gêne urenlang uitzoeken wat het best bij jou past is dus geen enkel probleem. De uiterst gebruiksvriendelijk applicatie is opgebouwd uit logische stappen waarbij de instructies voor zich spreken, en je kan op elk moment van het proces snel en makkelijk terugkeren naar vorige opties. Van deurblad tot klink, van omlijsting tot slot… met deze configurator wordt kiezen kinderspel.


Hoe werkt het?

Het configureren van je eigen persoonlijke deur gebeurt in een aantal logische, eenvoudige stappen.
1. Kies de afmeting van je deur. Via de configurator kun je daarbij kiezen tussen twee afmetingen, namelijk 2150x900 mm en 2600x900 mm. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden nog veel uitgebreider, aangezien elke deur bij Anyway Doors maatwerk is. Je kan hier ook de omgeving wijzigen, om zo de stijl van je eigen interieur zo dicht mogelijk te benaderen. Houten plankenvloer of donkere tegelvloer? De configurator toont je in één simpele muisklik hoe het eruit ziet.
2. In de tweede stap kies je de omlijsting van je deur. In eerste instantie is er keuze tussen een opbouwomlijsting, blokomlijsting of inbouwomlijsting. Binnen die opties zijn er nog tal van mogelijkheden, die bij aanklikken ook meteen op het scherm zichtbaar worden. Onderaan vind je gedetailleerde uitleg over de verschillende omlijstingen. Dat maakt het kiezen uiteraard een pak eenvoudiger.3. Kies je deurblad, en bepaal de uitstraling van je deur. Wordt het een vol deurblad, glas of een kader met glasplaten? Opnieuw zie je meteen op je scherm hoe het eruit ziet. Zelfs zonder de extra technische uitleg te lezen, worden de vele mogelijkheden tastbaar.
4. Na de bepaling van het deurblad, is het tijd voor de deurbladafwerking. De keuzes die je hier kan maken, zijn uiteraard verbonden met hetgeen je in de vorige stap koos. Voor een vol deurblad zijn er de unikleuren, houtprints of een metaalprint. In de glazen deuren is er keuze uit verschillende glasbehandelingen en motieven. Klik en kies!
5. Het lijkt misschien een detail, maar ook de handvatten op je deur bepalen mee het karakter. Wordt het een deurknop of een deurgreep? Strak aluminium of warm tropisch hardhout? Grasduin tussen de gedetailleerde tekeningen, en kies een deurklink naar jouw smaak.
6. In deze sectie kun je eventuele opties aanklikken, zoals bijvoorbeeld bandramen of patrijspoorten die in de deur geïntegreerd worden.
7. Als laatste kun je eventueel een slot kiezen. Je droomdeur is nu compleet! Je deur is klaar maar je twijfelt toch nog over die houtprint? Geen probleem, via de tabs bovenaan of via de pijltjes keer je eenvoudig en snel weer naar de vorige stap in het proces. Navigeren doorheen de verschillende opties is dus een koud kunstje, en de aangeklikte opties worden zonder vertraging meteen visueel weergegeven.Goed om weten is dat de configurator geregeld wordt uitgebreid en geüpdatet. Zo zal er binnenkort al een volledige prijsberekening mogelijk zijn online. Aan zulk een gebruiksgemak is er maar één nadeel verbonden… de configurator kan wel eens zorgen voor heel erg lang surfplezier! Ideale maten De configurator op de site geeft al een goed beeld van de mogelijkheden bij Anyway Doors, maar eigenlijk is de keuze zo mogelijk nòg groter. Standaardmaten kennen wij bij Anyway Doors immers niet, wel ideale maten. Elke deur wordt op maat gemaakt en geproduceerd, en is zo uniek en persoonlijk. Dankzij de configurator trek je alvast goed voorbereid naar de showroom, en heb je een goed beeld van wat er mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden?
Surf naar www.anywaydoors.com en klik door naar configurator.
Klik op start, en je bent vertrokken op weg naar jouw droomdeur!

EDITORS' CHOICE