NIEUWS

Nieuwe Niles producten bij BMB Electronics


Redactie AV & Domotica | 15 juli 2008

BMB Electronics heeft meerdere nieuwe producten van het merk Niles aangekondigd. Niles is één van de leidende bedrijven op het gebied van A/V Custom Install producten, en heeft een uitgebreid pakket.

Nature’s Calling!
Superieure kwaliteit en een natuurlijk geluid hebben ervoor gezorgd dat Niles de professionele voorkeur heeft als het gaat om buitenluidsprekers. De GeoRealistic™ rots- en PS plantenbak modellen hebben enthousiaste reacties gekregen en al verschillende awards gewonnen. Met de nieuwe kleuren is er zelfs nog meer keus. Naast de graniet en zandkleur is er nu ook een bruine optie voor de RS5, RS6 en RS8Si series van rots modellen en grijs en terracotta voor de PS6Si series van plantenbak modellen.
Deze speakers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij BMB Electronics BV!                         

Multi-room en home theater — gaan nu eindelijk samen met de iRemote TS
De perfecte balans tussen stijl en eenvoud, de iRemoteTS zorgt ervoor dat Multi-zone audio/video en home theater in één verenigd, draadloos systeem samenkomen. Het heldere, kleuren touch-screen heeft een duidelijke interface welke direct reageert met een enkele druk op de knop.


De nieuwe Niles iRemoteTS systeem afstandsbediening met kleurenscherm en home theater controller zorgen voor bediening van een Intellicontrol ICS A/V distributiesysteem samen methet automatiseren van het home theater. U kunt nu zowel het audio/video als ook het home theater systeem met gemak aansturen vanaf de elegante en intuïtieve interface. Doordat de iRemoteTS gebruik maakt van betrouwbare ZigBee® draadloze tweeweg technologie, ziet u alle nodige metadata om door uw menugebaseerde digitale bronnen te navigeren, zoals iPod en muziek-server.
De iRemoteTS is binnenkort beschikbaar bij BMB Electronics BV

The Big Easy - iC2
Uw system reageert op elk commando – zoals het dat ook hoort te doen. Dat klinkt misschien indrukwekkend, maar wat u beste zult vinden aan de Niles iC2 is hoe het tot in het kleinste detail te configureren is. Met de flexibele architectuur past hij praktisch in elke denkbaar home theater ontwerp. En het is nog makkelijk te installeren ook. Het gehele systeem is te configureren met een wizard, dus u hoeft geen tovenaar te zijn om indruk te maken op uw klanten.


De HT-MSU werkt samen met de iC2 afstandsbediening om alle componenten in een home theater systeem te managen, automatiseren en synchroniseren. Samen zorgen ze voor een stand-alone controle van het home theater. De betrouwbare ZigBee RF transmissie verzekerd een consistente uitvoering.
Als u eenmaal hebt berekend hoeveel tijd en geld u bespaart met deze elegante en intuïtieve oplossing zal het uw vaste keus voor een home theater systeem worden.
De iC2 is nu beschikbaar bij BMB Electronics BV.


Over BMB Electronics BV
BMB Electronics BV, opgericht in 1987, is gevestigd in Veen, Noord-Brabant en is één van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van audio / videodistributie, huisautomatisering systemen, lichtbesturing oplossingen en audio / video accessoires. BMB Electronics BV kan nagenoeg alle producten uit voorraad leveren, om zowel de Europese als de Midden-Oosterse markt te bedienen. Daarnaast geeft BMB Electronics BV regelmatig dealer- en installateurs trainingen in de hoofdkantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Voor meer informatie www.bmbelectronics.eu

EDITORS' CHOICE