NIEUWS

Multimedia entertainmentcenter van Packard Bell

Redactie AV & Domotica | 07 april 2008
Nijmegen, 31 maart 2008 – Packard Bell introduceert de iMax X8010, een krachtige multimedia-computer die kan dienen als flexibel home entertainment-apparaat. Het stijlvolle, compacte ontwerp van de iMax X8010 past in vrijwel elke huiskamer. De computer is 60 procent kleiner dan een standaard desktop.

Packard Bell combineert met deze nieuwe computer de voordelen van een computer, harde schijf/dvd-recorder en televisie in één apparaat dat door het gebruik van hoogglans zwart en aluminium accenten ook nog eens gezien mag worden.

De iMax X8010 beschikt over een hybride tv-tuner, zodat zowel analoge als digitale televisiezenders zijn te ontvangen. De bediening gaat met de bijgeleverde afstandsbediening. Met de harde schijf van 500 GB zijn voor vele uren aan tv-beelden en films op te nemen. Dit materiaal is ook op dvd te zetten, dankzij de dvd-brander.

Uiteraard is het mediacenter ook als gewone computer te gebruiken. Standaard wordt het besturingssysteem Windows Vista en de software Norton Internet Security, Skype, Media Center en Sonic Creator 9 meegeleverd. De aansturing gaat via een draadloze muis en draadloos toetsenbord.

Via de zes usb-aansluitingen zijn verschillende apparaten aan de iMax X8010 te koppelen, zodat filmpjes en foto`s direct op een tv-scherm te bekijken zijn. Dankzij de 15-in-1 kaartlezer zijn vrijwel alle geheugenkaartjes direct te gebruiken. Een digitale en analoge aansluiting voor een videocamera maken het bekijken en overzetten van eigen videomateriaal erg gemakkelijk.

Bekijk hier een productdemo: www.packardbell.nl/products/desktops/imax/productgroup-231-1392.html

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell iMax X8010 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

EDITORS' CHOICE