NIEUWS

LG FLATRON W52 LCD-breedbeeldmonitoren


Redactie AV & Domotica | 03 april 2008
Almere, 4 april 2008 – LG Electronics heeft de nieuwe FLATRON W52-flatscreen-monitoren voorzien van speciale multimedia-features. De 4:3 in Wide-breedbeeldoptie is ideaal voor gamers, de Zooming feature vergroot afbeeldingen voor slechtzienden en de Photo Effect-functie biedt legio opties voor video- en fotobewerking. Deze innovatieve functies zijn eenvoudig toegankelijk via de gebruiksvriendelijke ‘Fun Key’. Daarnaast heeft LG de stijlvolle monitoren uitgerust met een contrastratio van DFC 10.000:1, een verbluffend snelle responstijd van 2 ms en een LG FLATRON F  engine. Kortom: de nieuwe LG FLATRON W52 staat garant voor uitzonderlijk geavanceerd en spectaculair multimediaplezier. Deze monitor is verkrijgbaar in 19-, 20-, 22- en 24-inch breedbeeld.
 
De nieuwe FLATRON W52-serie heeft een zeer stijlvol en minimalistisch design. Zo heeft LG de LCD-schermen voorzien van een minimalistisch, zwart gepolijst uiterlijk en een speelse schuine rand. Hierdoor komen de beeldschermen uitstekend tot hun recht in een huiskamer èn in een kantooromgeving. De gebruiksvriendelijke bedieningstoetsen en aansluitingen zijn bovendien uiterst stijlvol weggewerkt. Dit maakt de LCD-monitoren in de FLATRON W52-serie perfect voor multimedialiefhebbers die ook op het vlak van design bijzonder veeleisend zijn.
 

In de LG FLATRON W52 LCD-breedbeeldmonitoren zijn verschillende baanbrekende innovaties toegepast, zoals de Fun Key. Door middel van één druk op de Fun Key krijgen gebruikers toegang tot speciale multimediafuncties. De Fun Key bevindt zich centraal op de voorkant van schermen. Een sublieme grafische weergave is essentieel voor het optimaal beleven van multimediacontent als films, games en foto’s. Dankzij de F engine staan de FLATRON W52 LCD-breedbeeldmonitoren garant voor grafische perfectie. Deze kleurversterkende processor zorgt voor een perfecte beeldkwaliteit door automatische afstemming van helderheid, kwaliteit en contrastratio op de gebruikte toepassing. Met een contrastratio van DFC 10.000:1 is de beeldkwaliteit meer dan uitstekend. De DFC-technologie zorgt voor perfecte zwartnuances en een sublieme kleurdifferentiatie bij de weergave van donkere kleuren.
 
De 4:3 in Wide-breedbeeldoptie is ideaal voor gamers. Games met 4:3-beelden kunnen zonder vervorming in breedbeeld gespeeld worden. Deze speciale gamefunctie is eenvoudig te gebruiken via de Fun Key. En met de extreem snelle responstijd van 2 ms worden zelfs de snelste games en HD-films vloeiend weergegeven.
 
ez Zooming is een andere functie die makkelijk toegankelijk is via de Fun Key. Deze optie is ideaal voor slechtzienden en ouderen. Zij kunnen met de Fun Key de beeldresolutie aanpassen. Zo worden afbeeldingen en teksten groter en daardoor duidelijker. In de normale stand heeft de monitor een beeldresolutie van 1680x1050 pixels. Door de Fun Key in te drukken, verandert de resolutie in 1440x900 pixels.
 
Liefhebbers van online video’s en diavoorstellingen kunnen hun hart ophalen met de Photo Effect-functie. Deze innovatieve feature biedt hen namelijk mogelijkheden om video’s, presentaties en afbeeldingen te voorzien van special effects. Dit maakt het bekijken van online content tot een spetterende ervaring. Unieke geluidseffecten maken deze ervaring nog specialer. Een extra druk op de Fun Key zorgt voor een helder geluid bij video’s en presentaties. Ook op het vlak van fotobewerking biedt de gebruiksvriendelijke toets legio voordelen. Zo kunnen gebruikers voordat ze foto’s gaan bewerken, deze bekijken met verschillende kleur- en lichteffecten. Voorbeelden hiervan zijn ‘Natural’, ‘Gauzzian Blur’, ‘Sepia’ en ‘Monochrome’.
 
De LG FLATRON W52 breekt overduidelijk met de huidige traditie van monitoren. De nieuwe LG-monitoren staan ten opzichte van de conventionele modellen dan ook garant voor plezier en enthousiasme.
 
De 19-inch en de 22-inch LG FLATRON LCD-breedbeeldmonitoren zijn per direct in Nederland verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen. De adviesprijs van de 19-inch monitor is 229,- euro incl. btw en van de 22-inch monitor 299,- euro incl. btw.
De 20-inch en de 24-inch LG FLATRON LCD-breedbeeldmonitoren zijn eind april op de Nederlandse markt beschikbaar.

EDITORS' CHOICE