NIEUWS

Polycom CX-productreeks

Redactie AV & Domotica | 30 december 2007
De introductie vindt gelijktijdig plaats met de lancering van Office Communications Server 2007 en Office Communicator 2007 door Microsoft. De nieuwe CX-productreeks vormt een aanvulling op de CX100 die Polycom in augustus 2007 lanceerde. Met drie nieuwe HD-, breedband-VoIP-apparaten – de CX200, CX400 en CX700 – biedt Polycom een brede ondersteuning voor Microsoft Office Communications Server 2007.

Office Communications Server 2007 biedt gestroomlijnde communicatie en helpt gebruikers bij het direct vinden van de juiste persoon om mee te communiceren. Dit vanuit de applicaties waar ze het meest gebruik van maken. Klanten profiteren zonder kostbare infrastructuur- en netwerkupgrades van de voordelen van gestroomlijnde communicatie, waaronder VoIP op softwarebasis en zakelijke instant messaging, terwijl ze de operationele controle behouden.

“Polycom speelt een belangrijke rol bij de inzet van Office Communication Server 2007 bij zakelijke gebruikers. De CX-productreeks biedt een concrete toegevoegde waarde voor pc-communicatie. Zo beschikken gebruikers over vertrouwde en efficiënte telefonie-interfaces in combinatie met de brede functionaliteit van Office Communicator 2007 en Office Communications Server 2007”, zegt Kim Akers, algemeen directeur Unified Communications Group bij Microsoft. “Door zijn producten af te stemmen op de Microsoft-visie op unified communications, helpt Polycom bij het vinden van en samenwerken met collega’s op basis van de applicaties die ze al kennen.”

De Polycom CX-productreeks ondersteunt de uiteenlopende activiteiten van zakelijke gebruikers. De CX200 Desktop Phone is een USB-randapparaat voor Office Communicator 2007 en biedt een full-duplex speakerphone, handset en een opvallende indicator voor presence-status. De CX400 Cordless Phone is een draadloos toestel dat communiceert met een desktopbasisstation dat via USB is aan te sluiten. Het biedt een presence-display, een bereik van tien meter en een beltijd van tien uur zonder opladen. Het toptoestel uit de CX-reeks is de CX700 IP Phone, een standalone IP-toestel met een kleurenscherm, USB- en Ethernet-poorten en een biometrische vingerafdruklezer voor maximale veiligheid. De eerder geïntroduceerde CX100 Speakerphone is een compact toestel dat voor hands-free communicatie via USB is te koppelen.


“De combinatie tussen Office Communications Server 2007, de Polycom CX-productreeks en de wereldwijde verkoop- en ondersteuningsdiensten van Polycom bieden zakelijke gebruikers gestroomlijnde unified communications. Daarnaast beschikken ze over een end-to-end, softwaregebaseerde VoIP-oplossing”, zegt Sunil Bhalla, vicepresident en algemeen directeur Voice Communications van Polycom. “CX verbetert de samenwerking tussen collega’s en met klanten en leveranciers. Gebruikers zien in één oogopslag de status van andere personen en kunnen vervolgens communiceren via tekst, spraak, data en video.”


Prijs en beschikbaarheid
De Polycom-eindpunten voor Microsoft Office Communications Server 2007 zijn verkrijgbaar via gecertificeerde Polycom-kanaalpartners. De prijzen zijn € 108 voor de CX100, € 116 voor de CX200, en € 499 voor de CX700. Genoemde prijzen zijn excl. BTW. De CX400 is nog niet beschikbaar.
Meer informatie is te vinden op: www.polycom.com/microsoft.

Over Polycom
Polycom, Inc. is wereldwijd marktleider op het gebied van samenwerkingsoplossingen. De producten van dit bedrijf maximaliseren de efficiëntie en productiviteit van mensen en bedrijven door video-, spraak-, data- en weboplossingen te integreren. Polycom biedt de ultieme communicatie-ervaring. De op standaarden gebaseerde kwaliteitsproducten van Polycom zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, en intuïtief te gebruiken. Ze worden ondersteund door een open architectuur en integreren naadloos met de meeste telefonie- en presentatiegebaseerde netwerken. Polycom kenmerkt zich door zijn innovatieve technologie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden en hoogwaardige service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen oplossingen en die concurrentievoordeel willen behalen op het gebied van real-time communicatie en samenwerking.
Voor meer informatie: www.polycom.com

EDITORS' CHOICE