NIEUWS

HAI toont nieuwe Omnistat thermostaat

Redactie AV & Domotica | 12 november 2007

Home Automation, Inc. (HAI), een toonaangevende fabrikant van Home Control producten, heeft een nieuwe lijn van draadloos communicerende programmeerbare thermostaten geïntroduceerd.

HAI`s nieuwe Omnistat-Z lijn heeft ingebouwde Z-Wave™ zenders/ontvangers. Wanneer hij in combinatie met een HAI home automation controller wordt gebruikt, stemt de Omnistat-Z draadloos de temperatuur af op andere huishoudelijke functies, zoals beveiligingsinstellingen, tijdstip, of welke kamer(s) er in gebruik zijn. Z-Wave™ is een draadloos netwerkprotocol dat door een groot aantal home-automation apparaten van diverse fabrikanten wordt gebruikt.

Er zijn vijf modellen beschikbaar die met verschillende types HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) systemen kunnen samenwerken. Alle modellen opereren volledig interactief met alle HAI home-control systemen, en tevens met de meeste andere merken. Ze kunnen uiteraard in huis bediend worden, maar ook van buiten via de telefoon of internet, mits gecombineerd met HAI`s controller en accessoires. Alle Omnistat-Z modellen voldoen aan de Energy Star richtlijnen voor efficient energiegebruik, die zijn vastgesteld door de Environmental Protection Agency.

HAI levert ook een niet draadloze lijn Omnistat programmeerbare, communicerende thermostaten, met daarin vijf verschillende modellen voor conventionele bediening van HVAC systemen.

Zie ook www.homeauto.com


EDITORS' CHOICE