NIEUWS

Jabra GN-serie


Redactie AV & Domotica | 28 oktober 2007
GN, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag de eerste lijn van draadloze DECT headsets met groot bereik aan, die geoptimaliseerd zijn voor Microsoft Office Communicator 2007. Deze headsets, te weten de Jabra GN9350 OC en Jabra GN9330 USB OC, zijn voorzien van wideband geluidskwaliteit, zijn ‘plug & play’ en hebben een superieur draadloos bereik tot 100 meter. De producten volgen de bedrade Jabra GN2000 USB OC op, die al volledig compatibel is met Office Communicator 2007. Alle producten zijn vanaf heden wereldwijd beschikbaar via geautoriseerde GN-distributeurs en resellers en door te klikken op: www.jabra.com/microsoft/
 
In nauwe samenwerking met Microsoft heeft GN een serie producten geïntroduceerd die zijn “geoptimaliseerd voor Microsoft Office Communicator 2007”. Door het gebruik van breedbandtechnologie, een gemakkelijke software-integratie, eenvoudige installatie en remote call control, heeft GN drie unieke producten gecreëerd die elk superieure geluidskwaliteit en een breed scala aan functionaliteiten bieden. Bovendien optimaliseren deze producten de geluidskwaliteit en de gebruikerservaring van Office Communicator 2007.
 
“De marktopportuniteiten voor unified communications zijn gigantisch, met analisten die voorspellen dat 90 procent van al het zakelijke telefoongebruik in 2009 op basis van IP-technologie zal zijn*. Microsoft Office Communicator 2007 zal een essentieel gedeelte van de snelle adoptie van gebruiksvriendelijk VoIP en applicaties invullen,” zegt Jan McNair, VP GN Office Business. “Door nauw samen te werken met Microsoft, kan GN drukke professionals een out-of-the-box oplossing aanbieden, die hen meteen in staat stelt om alles uit IP-telefonie te halen. Zowel op kantoor als onderweg.”
 
“Door het combineren van Microsoft’s unified communications software met de headsets van GN hebben klanten een rijkere en geïntegreerde communicatie-ervaring,” zegt Eric Swift, senior director, Unified Communications Group, bij Microsoft Corp. “Microsoft’s strategische relatie met GN voorziet klanten van nieuwe niveaus van zakelijke toegevoegde waarde, waardoor de communicatie en samenwerking gestroomlijnd wordt.”
 
“Kantoormedewerkers verwachten in toenemende mate dat zij hun office desktop-applicaties, waaronder telefonie,vanaf elke willekeurige locatie en met elk apparaat te kunnen benaderen.  Draadloze headsets en de vrijheid van draadloze communicatie zullen daarbij een sleutelrol spelen, om een betere mobiliteit te bewerkstelligen,” voegt McNair daaraan toe. “Ondernemingen kunnen gemakkelijk productiviteitsverbeteringen realiseren door hun mobiele werkers uit te rusten met effectieve business instrumenten. Onze headsets zijn veelzijdig en flexibel, waardoor het de ideale partners zijn voor diegenen die Office Communicator 2007 gebruiken. Het maakt daarbij niet uit in welke industrie, op welke locatie of met welke manier van werken.”
 
Alle drie de GN headsets zijn voorzien van de PeakStop™ technologie die plotse luide geluiden filteren, zodat het gehoor van de gebruiker te allen tijde beschermd is. De headsets hebben tevens geïntegreerde knoppen voor het aannemen of ophangen van een telefoongesprek. Hiermee kan ook het volume tot op maar liefst 100 meter van de PC of bureau telefoon geregeld worden. De headsets zijn geschikt voor een breed scala aan industrieën en medewerkers. Van de werknemers van een klantenservice tot kantoorpersoneel of verkoopvertegenwoordigers en executives.
 
De belangrijkste kenmerken op een rijtje:
 

De Jabra GN9350 OC stelt gebruikers in staat om naadloos te schakelen tussen een met VoIP uitgeruste PC en een traditionele bureau telefoon. Deze headset biedt ook gemakkelijke conference call mogelijkheden, drie stijlvolle manieren van dragen en een optionele verwisselbare batterij voor onbeperkte gesprekstijd .

De Jabra GN9330 USB OC is een draadloze lichtgewicht headset, met een bereik tot 100 meter. Deze headset weegt minder dan 25 gram en heeft een gesprekstijd tot zes uur.

De Jabra GN2000 USB OC is een bedrade duo-speaker headset die uitstekend draagcomfort biedt dankzij het extra dikke, schuimrubberen oorkussen. Dit kussen past zich automatisch aan de vorm en hoek van het oor van de gebruiker.
* Bron: Synergy Research Group 2005


Over GN

GN is met het merk Jabra marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt, produceert GN een uitgebreid aanbod aan headsets mét en zonder draad, voor zowel mobiele consumenten als professionals op kantoor en in Call Centers. GN activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM).  van GN helpt mensen al sinds 1869 te communiceren en is beursgenoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange. GN is een Microsoft Gold Certified Partner.

Voor verdere bedrijfsinformatie, bezoek  www.jabra.com
Prijs en beschikbaarheid:
De Jabra GN9330 USB OC en de Jabra GN9350 OC zijn beschikbaar vanaf half november, via geautoriseerde GN-distributeurs en resellers en via: www.jabra.com/microsoft/.  De adviesverkoopprijs van de Jabra GN9330 USB OC is €279 en van de Jabra GN9350 OC €379.
Voor verdere informatie, bezoek  www.jabra.com/microsoft

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »