NIEUWS

LaCie


Redactie AV & Domotica | 26 oktober 2007
Gebruikers kunnen de harddisk direct op de tv aansluiten. Zo genieten ze in een handomdraai van opgeslagen films, muziek en foto’s zonder daarbij een computer te hoeven gebruiken. Daarnaast beschikt de stille harde schijf over een grote opslagcapaciteit van 320 GB of 500 GB. Dit laatste komt overeen met 500 DivX-films, 160.000 mp3’s of 500.000 foto’s.

“De LaCie Silverscreen is een must-have voor iedereen met een digitale multimediacollectie. Met deze harde schijf kunnen multimedialiefhebbers alle populaire en nieuwste audio- en videobestanden eenvoudig en snel afspelen”, zegt Ward Bauwens, Area Manager Benelux van LaCie. “De Silverscreen is uitgerust met een grote opslagcapaciteit en intuïtieve interface. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de knop in hun woonkamer genieten van al hun digitale muziek, foto’s en video’s.”
 
De LaCie Silverscreen is speciaal ontwikkeld voor het direct afspelen van een breed scala van multimediacontent. Hiertoe behoren muziek, video’s en foto’s in de vorm van DivX-, JPEG- en MP3-bestanden. Gebruikers kunnen multimediabestanden door middel van de USB-poort uploaden van hun pc of Mac. Vervolgens is het een kwestie van aansluiten op de tv en genieten van een thuistheater met Dolby Digital 5.1-geluidsweergave. Bij de harde schijf levert LaCie een handige afstandsbediening. Hiermee kunnen gebruikers via het overzichtelijke menu vanuit hun luie stoel de Silverscreen bedienen. Ook kan de harde schijf via een optionele componentkabel videocontent omzetten naar High-Definition beelden. De LaCie Silverscreen is DivX-gecertificeerd. Dit garandeert dat de schijf compatibel is met elk gewenst videoformat.

Prijs en beschikbaarheid
De LaCie Silverscreen is per direct verkrijgbaar voor de adviesprijs van 199 euro (incl. btw) voor de 320GB-versie en 249 euro (incl. btw) voor de 500GB-versie. Voor meer informatie: http://www.lacie.com/nl/products/product.htm?pid=10992.
 
LaCie
LaCie is de wereldwijd toonaangevende producent van randapparatuur voor gegevensopslag voor pc- en Macintosh-systemen. Het bedrijf levert via een gespecialiseerd dealernetwerk innovatieve oplossingen voor creatieve professionals die gebruikmaken van multimediatoepassingen (grafisch, audio, video, webdesign en digitale fotografie). De producten van LaCie onderscheiden zich door het originele design van ontwerpers als Philippe Starck, Design by F.A. Porsche, Neil Poulton, Ora-Ïto, Karim Rashid en Sam Hecht. LaCie heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Japan, en is genoteerd aan de Paris Nouveau Marché (code 5431). Voor meer informatie: www.lacie.nl.

EDITORS' CHOICE