NIEUWS

Eubiq


Redactie AV & Domotica | 25 september 2007
Eubiq biedt de oplossing als het gaat om flexibele aansluitingen voor spanning. Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid om op elk gewenst punt aansluiting te maken met het spanningnetwerk. Dat betekent dat u overal, met behulp van een Eubiq adapter of stekker, uw elektrische apparatuur kunt aansluiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om datakabels mee te laten lopen in het profiel waardoor het systeem een totale oplossing biedt voor kabelmanagement.

Het Eubiq systeem is eenvoudig te installeren en bovenal erg veilig. Het is onmogelijk om een elektrische ‘schok’ te krijgen, omdat u door de gepatenteerde GSS (Ground Sentry Shutter) techniek alleen in aanraking kunt komen met aarde en niet met de spanning. Het systeem is positief getest door onder andere TÜV en heeft de certificeringen van onder andere ASTA BEAB, PLS, KTL en Intertek. 
Het profiel kunt u overal aansluiten waar u spanning wilt hebben, waardoor u flexibel wordt met spanningaansluitingen. Een meter profiel biedt de mogelijkheid om 12 adapters of 16 Eubiq stekkers te plaatsen. Het continue vermogen van een profiel bedraagt 40A, terwijl iedere aansluiting gezekerd is tot 16A. De profielen kunnen zowel voor opbouw als voor inbouw worden geleverd.

De Eubiq adapters en stekkers zijn aan de achterkant voorzien van een speciale draaisleutel. Met een eenvoudige draaibeweging steekt u de Eubiq adapter of stekker in het profiel en maakt u contact met de spanning en kunt u uw elektrische apparatuur gebruiken.

De toepassingsmogelijkheden zijn vele, zoals in keukens, kantoorinrichtingen, laboratoria, ziekenhuizen enz. Het profiel zelf is vervaardigd van geanodiseerd aluminium en de adapters zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen. Een profiel is op elke gewenste lengte leverbaar vanaf 300mm tot een maximale lengte van 3600mm. Door het unieke modulaire concept zijn de profielen gemakkelijk aan elkaar te koppelen zodat het een strakke en frisse uitstraling krijgt, thuis of op kantoor.
Eubiq profielen bieden de oplossing voor het flexibel gebruiken van spanning en data!
Voor meer informatie www.eubiq-benelux.com

EDITORS' CHOICE