NIEUWS

MarmitekDoorGuard

redactie AV & Domotica | 19 september 2007
Eindhoven - Comfort, plezier en veiligheid in huis. Dat is de missie van de Marmitek productmanagers bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Het nieuwste Marmitek product, de DoorGuard400 verschaft u een bijzonder veilig gevoel in huis. En veilig wonen is in grote mate een voorwaarde voor comfortabel en plezierig wonen.

DoorGuard400 LCD kleuren video deurtelefoon systeem
Het nieuwste video deurtelefoon systeem van Marmitek heet de DoorGuard400. De set bestaat uit een smalle deurbelcamera en een LCD kleuren monitor. U ziet op de monitor meteen wie er aanbelt. U kunt handsfree praten met de bezoeker en beslissen om de deur open te maken. Heeft u behoefte aan een rustige avond? Staat er ongewenst bezoek aan de voordeur? U bent gewoon ‘niet thuis’!

Fraai en subtiel
De DoorGuard400 heeft een luxe vormgeving; strak design en voorzien van een luxe 14 cm kleuren LCD-scherm. U hoeft geen hoorn op te nemen om met de bezoeker te praten door het hands free design. Daarnaast heeft de DoorGuard400 een unieke deurbel camera. Deze past door zijn fraaie en bijzonder smalle ontwerp op ieder kozijn. Zelfs op de meest smalle deurposten. De robuuste metalen behuizing is uiterst vandaalbestendig.
Makkelijk én veilig
De montage is heel eenvoudig. Op één deurbel camera kunnen tot vier monitoren worden aangesloten. Twijfelen de kinderen of ze de deur open mogen doen, dan kunnen ze altijd eerst met u overleggen via de intercomfunctie in de monitor. Deuren voorzien van een elektrische deuropener kunnen via elke monitor geopend worden.

Technische specificaties
De zilverkleurige monitor heeft een luxe 14 cm kleuren LCD scherm welke in te stellen is op de gewenste helderheid en het gewenste contrast. Het belgeluid is in volume instelbaar. De deurbelcamera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker. Vier infrarood LED’s zorgen voor perfect beeld, ook in het donker.

Prijs
De adviesverkoopprijs van de Marmitek DoorGuard400 set bedraagt 329 euro.

Zie ook www.marmitek.com

EDITORS' CHOICE