NIEUWS

Polycom CX100

Redactie AV & Domotica | 14 september 2007
Polycom introduceert de CX100 Speakerphone, een draagbaar eindpunt voor Microsoft Office Communicator 2007. Dit communicatieapparaat biedt een aanzienlijk betere gesprekskwaliteit via de speaker dan traditionele, vaste bedrijfstelefoons.

De Polycom CX100 Speakerphone is het summum op het vlak van handsfree bellen met Microsoft Office Communicator 2007 – een desktop-client voor unified communications. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig communiceren met personen op verschillende locaties via uiteenlopende communicatiemiddelen, zoals instant messaging en spraak- en beeldtelefonie. Ook zorgt de draagbare CX100 Speakerphone voor kraakheldere conversaties zonder echo of feedback. Dit maakt de communicatieoplossing ideaal voor werknemers die onderweg zijn. Bovendien hebben gebruikers geen headset nodig wanneer ze bellen via hun PC. Voor privégesprekken is het uiteraard mogelijk een hoofdtelefoon in te pluggen in de CX100.

De Polycom CX100 Speakerphone is een draagbaar randapparaat voor Microsoft Office Communication Server 2007. De oplossing is eenvoudig te koppelen aan een PC of laptop via de USB-poort, zonder dat extra ondersteunende systemen nodig zijn. De CX100 staat garant voor handsfree, high-definition audio en verbeterde groeps- samenwerking. Dit kan via conference calls die op te zetten zijn vanaf iedere laptop of pc in elke conferentiezaal, kantoorruimte of locatie buiten kantoor – eigenlijk overal waar Office Communicator 2007 beschikbaar is.


“Met de Polycom CX100 Speakerphone profiteren zakenreizigers en thuiswerkers van dezelfde topkwaliteit communicatiemogelijkheden als gebruikers van de vaste telefoons van Polycom. Daarbij is het mogelijk met de speakerphone altijd en overal een gesprek op te zetten”, zegt Sunil Bhalla, Senior Vice President en General Manager van Polycom Voice Communications. “Polycom biedt eindgebruikers veilige, betrouwbare en optimale spraakcommunicatie. Ook zijn we zeer verheugd over de samenwerking met Microsoft. Hierdoor kunnen we onze gezamenlijke klanten topkwaliteit eindpuntapparatuur leveren.”

Beschikbaarheid
De CX100 Speakerphone is beschikbaar in het derde kwartaal van 2007 via Polycom-kanaalpartners.

Zie ook www.polycom.com

EDITORS' CHOICE