NIEUWSNetstreams

Nieuwe Netstreams touchscreens


Redactie AV & Domotica | 22 augustus 2007 | Netstreams
Netstreams heeft voor de DigiLinX2 nieuwe en grotere touchscreens ontwikkeld. De modellen komen eind augustus 2007 uit en vervangen het huidige model TL380. Ook hier zijn weer 4 hardware buttons. Deze zijn nu onder het scherm geplaatst. Er is eveneens een IR transmitter ingebouwd zodat apparatuur via een RC bediend kan worden via het scherm. Wat ook blijft is de ingebouwde microfoon en speaker voor de intercom functie. Verschillende buttons en afdekschermen in verschillende kleuren zijn leverbaar voor beide nieuwe modellen.
Bij Polk worden de RTi, CSi FXi en de PSW serie per augustus 2007 vernieuwd.

Custom Install Company ( C.I.C.) uit Groningen is de nieuwe importeur in Nederland van Polk Audio, Netstreams, Imerge en Iport. Door componenten van deze drie gerenommeerde fabrikanten te combineren tot hoogwaardige Home Automationsystemen kan C.I.C. optimaal inspelen op de groeiende vraag naar Home Automation. C.I.C. is een nieuwe tak van het bekende dB Audio Video Systemen BV uit Groningen.

De vraag naar Home Automation is nog steeds groeiende. Vooral integrale systemen die de hele woning bestrijken komen steeds meer in de belangstelling te staan. C.I.C kan met de nieuw verworven importeurschappen deze totaaloplossing bieden. Het Amerikaanse Netstreams is marktleider op het gebied van Audio Video-integratie en Multi  Room Techniek. Met de hoogwaardige Netstreamscomponenten is het mogelijk om op basis van TCP/IP-techniek alle mogelijke bron- en weergaveapparatuur eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Ook een koppeling met beveiliging, licht, verwarming en airconditioning is hierbij mogelijk.

De muziekservers van het Engelse Imerge staan in hoog aanzien bij de AV-professionals. Updaten van de servers is op elk gewenst moment van de dag mogelijk via internet. Ook ondersteuning van de eindgebruiker is mogelijk via de internetverbinding.

Luidsprekerfabrikant Polk Audio heeft naast de meer bekende huiskamerluidsprekers en AV-satellietsystemen als een van de eersten een TCP/IP-adresseerbare inbouwluidspreker ontwikkeld. Dit stelt de gebruiker in staat om de instellingen van de luidspreker via de computer of het regelpaneel van Netstreams volledig naar eigen behoefte in te regelen.

Training en ondersteuning
C.I.C. levert haar producten via de gespecialiseerde HI-FI vakhandel en de installatiebedrijven die zich richten op de Custom Installmarkt. De producten worden gepresenteerd op www.cic-media.nl. C.I.C. kan desgewenst producttrainingen en softwareondersteuning bieden voor een optimale oplossing in de Home Automation.

Zie ook www.cic-media.nl

EDITORS' CHOICE