NIEUWS

Redactioneel

Redactie AV & Domotica | 01 augustus 2007
Welkom bij AV & Domotica.
Portal én e-zine over audio/video en domotica voor Nederland en België.

Is dit de eerste keer dat u het begrip domotica tegenkomt? Of bent u er zelf al lang mee bezig, zakelijk of particulier?

AV & Domotica is er voor de expert, maar ook voor diegene die er kennis mee wil maken dan wel er kennis over wil vergaren. Of om je eerst nog even te oriënteren. Of de zakelijke kant verbreden en meer producten en diensten aanbieden, maar zeker ook om te kijken welke mogelijkheden er zijn om mee te beginnen. Talloze nieuwe applicaties dienen zich aan in het domein van de ‘reguliere’ AV-wereld van geluid en beeld. Het aanbod is enorm, het aantal mogelijkheden een veelvoud hiervan. Door een wirwar van technologieën en het toenemende merken- en productenaanbod ontstaat de behoefte aan duidelijkheid. Duidelijkheid welke vaak moeilijk te vinden is. Waar begin je? Wat wil je? En meer van dit soort vragen komen dan bij je op.

AV & Domotica
is in eerste instantie als internetconcept ontwikkeld om u van dienst te zijn de juiste weg te vinden in die wereld welke domotica heet. Met achtergrondartikelen, bedrijfs- en a systeemreportages, nieuws, interviews en nog veel meer.

AV & Domotica
heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk en werkt in nauwe samenwerking met onder andere Smart Homes, Bouwen en Wonen, IS Europe en andere organisaties die actief zijn op dit terrein. U vindt de profielen van voornoemde organisaties onder aan de site.

Het spreekt voor zich dat AV & Domotica ook seminars, cursussen en workshops zal organiseren of helpen deze te organiseren. Voor zover het er nu al voorstaat maakt AV & Domotica een vliegende start. In Nederland en België is er geen site noch magazine dat in voornoemde behoeftes voldoet. U kunt de website bekijken wanneer u wilt, ook sturen wij u op verzoek een gratis en vrijblijvende E-zine met een overzicht van de laatst toegevoegde artikelen en nieuwsitems. Om u hiervoor aan te melden klikt u op deze link.

Veel leesplezier en tot binnenkort!
Theo Wubbolts
hoofdredacteur AV & Domotica a.i.

EDITORS' CHOICE