NIEUWS

C.I.C. nieuwe importeur Polk Audio, Netstreams, Imerge en Iport

| 16 juli 2007

(ingezonden mededeling)

Nieuwe importeur van Polk Audio, Netstreams, Imerge en Iport biedt totaaloplossingen op het gebied van Home Automation

Custom Install Company (C.I.C.) uit Groningen is de nieuwe importeur in Nederland van Polk Audio, Netstreams, Imerge en Iport. Door componenten van deze drie gerenommeerde fabrikanten te combineren tot hoogwaardige Home Automationsystemen kan C.I.C. optimaal inspelen op de groeiende vraag naar Home Automation. C.I.C. is een nieuwe tak van het bekende dB Audio Video Systemen BV uit Groningen.

De vraag naar Home Automation is groeiende. Vooral integrale systemen die de hele woning bestrijken komen steeds meer in de belangstelling te staan. C.I.C kan met de nieuw verworven importeurschappen deze totaaloplossing bieden.

Het Amerikaanse Netstreams is marktleider op het gebied van Audio Video-integratie en MultiĀ  Room Techniek. Met de hoogwaardige Netstreamscomponenten is het mogelijk om op basis van TCP/IP-techniek alle mogelijke bron- en weergaveapparatuur eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Ook een koppeling met beveiliging, licht, verwarming en airconditioning is hierbij mogelijk.

De muziekservers van het Engelse Imerge staan in hoog aanzien bij de AV-professionals. Updaten van de servers is op elk gewenst moment van de dag mogelijk via internet. Ook ondersteuning van de eindgebruiker is mogelijk via de internetverbinding.

Luidsprekerfabrikant Polk Audio heeft naast de meer bekende huiskamerluidsprekers en AV-satellietsystemen als een van de eersten een TCP/IP-adresseerbare inbouwluidspreker ontwikkeld. Dit stelt de gebruiker in staat om de instellingen van de luidspreker via de computer of het regelpaneel van Netstreams volledig naar eigen behoefte in te regelen.


Training en ondersteuning

C.I.C. levert haar producten via de gespecialiseerde Hi-Fi vakhandel en de installatiebedrijven die zich richten op de Custom Installmarkt. De producten worden gepresenteerd op www.cic-media.nl.
C.I.C. kan desgewenst producttrainingen en softwareondersteuning bieden voor een optimale oplossing in de Home Automation. Het nieuwe bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als het moederbedrijf dB AVS, aan het Kattegat 14 in Groningen.


EDITORS' CHOICE