NIEUWSDaluso

"BlackNoise in Progress"

Redactie HiFi.nl | 19 januari 2011 | Daluso

Stekkerblokken die veel mooiere dingen doen dan netfilters in dezelfde prijscategorie, daarvan zou je denken `dat kan niet`. De stekkerblokken van BlackNoise doen dit volgens de fabrikant wel.

De BlackNoise Four, Six en Eight zijn leverbaar met een hoofdschakelaar en/of met een, twee, drie of vier paar US-stopcontacten. Dit laatste is handig voor mensen die stroomkabels met Amerikaanse stroomstekkers hebben of willen aanschaffen. De meerprijzen zijn resp. 60 euro voor de hoofdschakelaar en 20 euro per paar US-contacten.

De BlackNoise blijken ook goed hun werk te doen op ongeaarde wandcontacten. Een zo`n voorbeeld in Nederland leerde dat een betere geluidskwaliteit werd verkregen in vergelijking met een apart aangelegde audiofiele stroomgroep met een 1x duurder kostend netfilter. Interessante dingen dus die BlackNoise stekkerblokken, die met hoofdschakelaar Four+, Six+ en Eight+ worden noemen. De Slim3 en Slim5 zijn alleen in de basis-uitvoering leverbaar. Neem voor meer informatie contact op met Benelux Importeur Daluso (NL).


EDITORS' CHOICE