NIEUWSEmondo

TV`s verstoppen met Emondo

| 13 januari 2012 | Emondo | Importeur: Emondo

Televisieschermen zijn de afgelopen jaren weliswaar een stuk platter geworden, maar hebben ook een groter oppervlak gekregen. Televisie en films kijken is alleen maar leuker geworden, maar als de tv niet aan staat, is het al snel een ongewenste blikvanger. Emondo Audio Video Dressoirs voorziet in een oplossing: dressoirs waar je flatscreen met één druk op de knop volledig in kan verdwijnen. Bovendien kun je ook audioapparatuur, kabels en stekkerdozen in de kasten wegwerken.

De Audio Video dressoirs zijn voorzien van een tv-lift met infrarood afstandsbediening, waar bovendien drie jaar garantie op zit. De tv kan dus van afstand omhoog en omlaag gebracht worden. De in verschillende formaten verkrijgbare, modulair opgebouwde kasten bieden bovendien de mogelijkheid tot het plaatsen van een center speaker. Standaard worden ze geleverd als twee-, drie- of vierdeurs dressoir, maar er zijn tevens mogelijkheden tot maatwerk. 

Ook interessant is het Remote Package, dat het mogelijk maakt uw (hifi-) apparatuur in de dressoirs met een infrarood afstandsbediening te bedienen terwijl de kastdeuren gesloten kunnen blijven. Door toepassing van een zogenaamde e-rups worden de kabels van de tv altijd optimaal begeleid tijdens de op en neer gaande beweging van de lift. 

Kleuren
Standaard zijn de dressoirs leverbaar in moderne houtkleuren als ‘Chateau Authentiek’ (donker eiken), ‘Dijon Natur’ (noten) of ‘Sand Molina Ash’ (licht eiken). Een meubel kan ook worden geleverd in wit of in een combinatie van een houtkleur met witte deuren. Tegen een meerprijs is meubel ook in elke gewenste RAL kleur te bestellen.

Formaten en prijzen
De dressoirs zijn verkrijgbaar met twee, drie of vier deuren in de afmetingen 116 x 80 x 55 (tweedeurs), 171 x 80 x 55 (driedeurs) of 226 x 80 x 55 (vierdeurs). De kleinste kast biedt opbergruimte voor cd’s en dvd’s, de grotere modellen hebben ook twee legplanken voor extra apparatuur. Alle drie de uitvoeringen beschikken, behalve over de tv-lift, over een uitsparring voor een center speaker en een ‘technische ruimte’ voor kabels en stekkers. Indien er geen center luidspreker wordt toegepast kan de kast ook worden geleverd met hoge deuren. In de twee kleine modellen is een extra kast met een ladesysteem optioneel, in de grootste uitvoering kan dat in de apparaatkast worden ingebouwd. 

Dan de prijzen. Het tweedeurs model Audio Video dressoir kost € 2850,- het driedeurs model € 3450,- euro  envoor het AV-meubel met vier deuren betaal je € 4000,-. De genoemde modellen zijn standaard voorzien van de e-rups en het Remote Package

 

Zie ook www.emondo.nl, of mail voor meer informatie naar info@emondo.nl. Bellen kan ook en wel op 06 3197 3583.


EDITORS' CHOICE