Instap Sooloos systeem nu nog dichterbij

Redactie HiFi.nl | 16 januari 2011 | Meridian Sooloos

De mogelijkheden voor een instap Sooloos systeem zijn met de komst van de Meridian Sooloos Media Core 200 nu nog dichterbij. In de Media Core 200 is opslag aanwezig voor ruim 1000 CD’s, te bedienen via iPhone en iPad, en hij kan direct als speler worden aangesloten op de Meridian actieve digitale luidsprekers of elk ander analoog stereo systeem.

Door een slim ontworpen behuizing kan de Media Core zonder fan werken, het resultaat is een stille unit die prima in of naast de audio set in de huiskamer past. Via het Sooloos platform zijn alle functies zoals in- en export van Itunes en digitale muziekbestanden met Control-PC te synchroniseren. Natuurlijk zijn via iPhone en Ipad gehele collecties te zien en in te zoomen op achtergrond details van muzikanten en producers en is er van (bijna) ieder album een recensie beschikbaar.

Het is mogelijk om ruim 1000 albums lokaal op te slaan zonder compressie en daarnaast is de wereld aan internet radiostations beschikbaar. De Sooloos Media Care 200 is verkrijgbaar voor 2500 euro.


EDITORS' CHOICE