B&W: Pure Sound als cadeau

Waarom niet eens het echte pure geluid cadeau geven? Bowers & Wilkins heeft een aantal producten die dit echte geluid moeiteloos voor elkaar krijgen; de Zeppelin Air, de P5 hoofdtelefoon en de MM-1 computerspeaker.

De Zeppelin Air is het allernieuwste paradepaardje van B&W. Met de Hot Stuff Award 2011 op zak, levert de Zeppelin Air volgens Bowers & Wilkins het pure, onversneden B&W-geluid. Met één simpele sleepbeweging van iPod Touch, iPad, iPhone of via iTunes worden nummers draadloos afgespeeld via de Zeppelin Air. Met de Airplay-technologie is het mogelijk om in iedere kamer muziek af te spelen  met de Zeppelin Air’s. Dit geheel is op afstand te besturen via iPod Touch, iPad of iPhone. De Zeppelin Air kost 599 euro.

De P5 hoofdtelefoon zit als gegoten. Met het zorgvuldig uitgekozen schapenleer is hij uiterst duurzaam en hij bezit een tijdloos design en zuivere geluidsweergave. De P5 hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor 299 euro.

Veel mensen brengen uren per dag door achter de computer. Dan is het natuurlijk fijn als je beschikt over optimaal geluid. De MM-1 computerspeaker past met zijn strakke design in elk interieur en geeft het bureau een extra hippe ‘geluidstoets’. Alles is op afstand te regelen met de bijgeleverde afstandsbediening. Voor de MM-1 computerspeakers ben je  499  euro kwijt per set.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bowers & Wilkins.

Eerder in deze tijdelijke vaderdagrubriek kon je al kennis maken met de LEGO Boombox en Roberts Radio.

MERK

EDITORS' CHOICE