NIEUWSLogitech

Spotify voor Logitech’s Squeezebox

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2011 | Logitech

Logitech gaat samenwerken met Spotify waardoor deze online muziekdienst ook met de Squeezebox Radio of Squeezebox Touch te gebruiken is. De uitgebreide muziekcollectie van Spotify bestaat uit meer dan 10 miljoen liedjes die met behulp van de Squeezebox nu overal in huis te beluisteren zijn.

Spotify is een muziekdienst die hoge kwaliteit muziek door middel van één druk op de knop beschikbaar maakt. De liedjes hoeven dus niet gedownload te worden, ” aldus Romain Du Gardier, Logitech’s senior product manager EMEA. Hij vervolgt: “Van welke muziek je ook houdt, Spotify en onze Squeezebox maken het nog eenvoudiger om ervan te genieten in letterlijk elke kamer van je huis. We zijn daarom erg blij dat we Spotify kunnen toevoegen aan de muziekdiensten die beschikbaar zijn voor Squeezebox.”


Foto: Logitech Squeezebox Radio

Om Spotify op de Squeezebox Touch of Squeezebox Radio te kunnen gebruiken, is een Spotify Premium abonnement nodig. Met het abonnement is de muziek gegarandeerd in Cd-kwaliteit (320kbps) en zowel offline als mobiel beschikbaar. Op www.mysqueezebox.com/spotify is een volledige Betaversie beschikbaar van de Spotify app voor Squeezebox Touch en Squeezebox Radio bezitters. De volledige versie volgt snel.


EDITORS' CHOICE