NIEUWSSoulution

Nieuwe 540 cd-speler van Soulution

Redactie HiFi.nl | 28 december 2010 | Soulution

Soulution Audio zal op de CES-show van 2011 de nieuwe 540 CD-speler officieel aan het grote publiek voorstellen, nadat er al een glimp van op te vangen was op de laatste high End in München. Bovendien is de speler in Avant-première reeds te beluisteren bij Symphony Audio.

Deze nieuwe instapper van Soulution bouwt verder op de kennis en ervaring die werd opgedaan met de 740 en 745 spelers van Soulution. Deze CD-speler, die de voorloper is van een volledige 5-serie bij Soulution, is gebaseerd op het ontwerp van zijn grotere broers, maar de ontwerpen werden vereenvoudigd om zo de productiekosten naar beneden te kunnen brengen.

De 540 beschikt eveneens over het bijzondere loopwerk en dezelfde upsampling technieken als in de 745. De grootste verschillen zijn te vinden in de analoge trap, waar bijvoorbeeld de voeding en het ontwerp iets minder uitvoerig werden. De 540 heeft drie digitale ingangen, een USB ingang, drie digitale uitgangen, gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen en een digitale volumeregling.

MERK

EDITORS' CHOICE